Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Alegerea ferestrei potrivite: misiune realizabilă

Ferestre Alumil

În viață, unele alegeri sunt mai ușor de făcut decât altele, unele mai plăcute decât altele. Alegerea tipului de fereastră potrivit nevoilor și arhitecturii casei tale este una care ar trebui să fie ușoară, pe cât este de plăcută.

Desigur, decizia se ia încă din faza de proiectare a imobilului și ține cont de climat, precum și de stilul architectural. Sunt varii restricții care pot interveni, iar asta se întâmplă mai des la sistemele economice.

Noi, Alumil, credem că principalul scop al unei ferestre este să permită pătrunderea unui volum cât mai mare de lumină naturală, precum și să satisfacă nevoile de izolare, securitate și funcționalitate a spațiului interior.

Cel mai des, alegerea se face între un sistem batant și un sistem glisant, după cum este la momentul actual piața de la noi.

Sistemele batante sunt cele care sunt cel mai des folosite în România, fiind adesea prima opțiune a românilor când vine vorba de a înlocui tâmplăria de lemn. Sunt cel mai adesea utilizate în zonele cu climă temperata și rece și cu preponderență pentru construcțiile individuale sau complexurile rezidențiale.

Pe de cealaltă parte, sistemele glisante sunt mai ales întâlnite în zonele cu climă temperată, dar mai ales cu climă caldă. Avantajul cel mai mare al acestui tip de sisteme este faptul că ocupă foarte puțin spațiu de funcționare, putând fi incorporate în pereți și oferind cosumatorului o deschidere mai amplă. Acesta este și motivul pentru care sunt utilizate mai ales în construcția clădirilor rezidențiale, unde spațiul este foarte important.

Cu o experiență de peste 30 de ani și o prezență în peste 30 de țări, la nivel global, grupul Alumil vine în întâmpinarea nevoilor clienților, punând în fiecare sistem de ferestre tehnica sa inovatoare și expertiza sa.

Alumil S.A. este cel mai mare grup industrial privat din Europa de Sud-Est, care produce și distribuie sisteme din aluminiu.

Sistemele din aluminiu dezvoltate și testate de către ALUMIL în cadrul Departamentului de Cercetare – Dezvoltare al Grupului, sunt testate și certificate ulterior de către instituții acreditate internațional cum ar fi IFT ROSENHEIM Germania, A.A.M.A. SUA, INSTITUTO JORDANO Italia, EKANAL Grecia etc.

Specialiștii noștri vă pot oferi consultanță în ceea ce privește alegerea tipologiei de sistem potrivită pentru dumneavoastră. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nu e vorba de voi, în general, nu mai știi în cine să,mai ai încredere,mă mai gândesc. Mulțumesc ori-cum:
    • Like 0
  • In primul rand acest festival imi face inima sa o ia la trap, cu zi ce trece, mai aproape de acest festival European,care aduce in fiecare an cu mult mai multi spectatori si pasionati de distractie.
    Eu unul astept ca acest festival sa inceapa odata si sa nu se mai termine, excluzand faptul financiar, gandinduma cat de bine v-a fi.
    • Like 0


Îți recomandăm

Simona Halep

„Opriți asta! E inuman!”, nu m-aș fi putut abține să strig dacă eram pe Rod Laver Arena, cu toate că vedeam mai mult decât meciul de tenis Simona Halep -Lauren Davis, vedeam unul dintre marile filme ale tuturor timpurilor.

Citește mai mult

Gabriela Firea - Carmen Dan

Noi, cei mulți și tăcuți, care am tolerat ani după ani impostura, nesimțirea, lipsa responsabilității și a integrității. „Nu putem face nimic!” - m-am uitat în ochii lui mânioși și m-a invadat o rușine teribilă pentru că generația mea nu a reușit să schimbe nimic. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

Help Autism

Mărul este roșu. Jucăria este roșie. Geaca este roșie. Un copil „tipic” învață culorile spontan, aproape fără ca părintele să își dea seama când s-a petrecut acest lucru. Un copil cu autism are, de obicei, o astfel de achiziție doar după eforturi chinuitoare și după munca neobosită pe care o fac psihologii, terapeuții și părinții, nevoiți să lupte în fiecare zi pentru fiecare mic progres, pentru fiecare nouă punte legată cu lumea.

Citește mai mult