Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Alegerea ferestrei potrivite: misiune realizabilă

Ferestre Alumil

În viață, unele alegeri sunt mai ușor de făcut decât altele, unele mai plăcute decât altele. Alegerea tipului de fereastră potrivit nevoilor și arhitecturii casei tale este una care ar trebui să fie ușoară, pe cât este de plăcută.

Desigur, decizia se ia încă din faza de proiectare a imobilului și ține cont de climat, precum și de stilul architectural. Sunt varii restricții care pot interveni, iar asta se întâmplă mai des la sistemele economice.

Noi, Alumil, credem că principalul scop al unei ferestre este să permită pătrunderea unui volum cât mai mare de lumină naturală, precum și să satisfacă nevoile de izolare, securitate și funcționalitate a spațiului interior.

Cel mai des, alegerea se face între un sistem batant și un sistem glisant, după cum este la momentul actual piața de la noi.

Sistemele batante sunt cele care sunt cel mai des folosite în România, fiind adesea prima opțiune a românilor când vine vorba de a înlocui tâmplăria de lemn. Sunt cel mai adesea utilizate în zonele cu climă temperata și rece și cu preponderență pentru construcțiile individuale sau complexurile rezidențiale.

Pe de cealaltă parte, sistemele glisante sunt mai ales întâlnite în zonele cu climă temperată, dar mai ales cu climă caldă. Avantajul cel mai mare al acestui tip de sisteme este faptul că ocupă foarte puțin spațiu de funcționare, putând fi incorporate în pereți și oferind cosumatorului o deschidere mai amplă. Acesta este și motivul pentru care sunt utilizate mai ales în construcția clădirilor rezidențiale, unde spațiul este foarte important.

Cu o experiență de peste 30 de ani și o prezență în peste 30 de țări, la nivel global, grupul Alumil vine în întâmpinarea nevoilor clienților, punând în fiecare sistem de ferestre tehnica sa inovatoare și expertiza sa.

Alumil S.A. este cel mai mare grup industrial privat din Europa de Sud-Est, care produce și distribuie sisteme din aluminiu.

Sistemele din aluminiu dezvoltate și testate de către ALUMIL în cadrul Departamentului de Cercetare – Dezvoltare al Grupului, sunt testate și certificate ulterior de către instituții acreditate internațional cum ar fi IFT ROSENHEIM Germania, A.A.M.A. SUA, INSTITUTO JORDANO Italia, EKANAL Grecia etc.

Specialiștii noștri vă pot oferi consultanță în ceea ce privește alegerea tipologiei de sistem potrivită pentru dumneavoastră. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nu e vorba de voi, în general, nu mai știi în cine să,mai ai încredere,mă mai gândesc. Mulțumesc ori-cum:
    • Like 0
  • In primul rand acest festival imi face inima sa o ia la trap, cu zi ce trece, mai aproape de acest festival European,care aduce in fiecare an cu mult mai multi spectatori si pasionati de distractie.
    Eu unul astept ca acest festival sa inceapa odata si sa nu se mai termine, excluzand faptul financiar, gandinduma cat de bine v-a fi.
    • Like 0


Îți recomandăm

Dr. Cristian Gabriel

De-a lungul carierei sale, medicul primar cardiolog Cristian Gabriel a avut grijă de mii și mii de inimi, dintre care pe unele le-a ascultat în cabinet, iar pe altele le-a văzut bătând în sala de operații. Pentru ca chirurgul să le poată repara, a trebuit să le oprească. Apoi să le repornească. Atunci și inima lui stătea pentru o secundă.

Citește mai mult

Lansare Alt Viitor

Pe un traseu de linii roșii, galbene și albastre, câțiva roboței, ceva mai mari decât o monedă de 50 de bani, se mișcă la stânga, la dreapta, ori înainte după cum le dictează codul scris cu câteva minute înainte. Copiii îi iubesc pe micii roboți, care le deschid drumul spre programare.

Citește mai mult

Gabriela Firea, pe Arena Națională

În această seară, Gabriela Firea, această Elena Udrea a PSD-ului, sora de tupeu, ambiție și sete de parvenire a ilustrei refugiate în Costa Rica, și-a primit porția de papară din partea mulțimii. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Simona Halep pe Arena Națională

Dna primăreasă Firea posedă o nerușinare cu totul specială, mare cât Arena Națională – dacă o scuipi în față, zbiară că au pus furtunul pe ea inși plătiți de Soros.

Citește mai mult