Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Asociația „Dăruiește Viață” expediază echipamente de protecție către spitalele din Craiova, Brașov și Timișoara. „Vă mulțumim că donați și vă rugăm să stați în casă”

Daruieste Viata - FB

Foto: Facebook/Oana Gheorghiu

Asociația „Dăruiește Viață” va trimite echipamente de protecție și alte materiale medicale către trei spitale - Craiova, Brașov și Timișoara. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Oana Gheorghiu, cofondator al asociației „Dăruiește Viață”.

Amintim că mai mulți medici au avertizat în mediul online că rezervele de echipamente de protecție existente în spitale sunt limitate.

Asociația, care construiește la București primul spital de oncologie pediatrică, a anunțat în urmă cu două zile că direcționează donațiile primite începând cu această săptămână către lupta cu noul coronavirus. Astfel „Dăruiește Viață” va cumpăra aparate de ventilație mecanică, necesare pacienților care fac complicații pulmonare severe în urma COVID-19.

„Jurnal de EPIDEMIE

Expediem echipamente de protecței si alte materiale medicale către Spitalele din Craiova, Brașov și Timișoara.

Vă mulțumim că donați și vă rugăm să stați în casă. Noi ne-am împărțit, lucrăm cât putem de acasă, ne protejăm și ieșim doar pentru lucruri absolut importante”, scrie Oana Gheorghiu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult