Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Asociația „Dăruiește Viață” expediază echipamente de protecție către spitalele din Craiova, Brașov și Timișoara. „Vă mulțumim că donați și vă rugăm să stați în casă”

Daruieste Viata - FB

Foto: Facebook/Oana Gheorghiu

Asociația „Dăruiește Viață” va trimite echipamente de protecție și alte materiale medicale către trei spitale - Craiova, Brașov și Timișoara. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Oana Gheorghiu, cofondator al asociației „Dăruiește Viață”.

Amintim că mai mulți medici au avertizat în mediul online că rezervele de echipamente de protecție existente în spitale sunt limitate.

Asociația, care construiește la București primul spital de oncologie pediatrică, a anunțat în urmă cu două zile că direcționează donațiile primite începând cu această săptămână către lupta cu noul coronavirus. Astfel „Dăruiește Viață” va cumpăra aparate de ventilație mecanică, necesare pacienților care fac complicații pulmonare severe în urma COVID-19.

„Jurnal de EPIDEMIE

Expediem echipamente de protecței si alte materiale medicale către Spitalele din Craiova, Brașov și Timișoara.

Vă mulțumim că donați și vă rugăm să stați în casă. Noi ne-am împărțit, lucrăm cât putem de acasă, ne protejăm și ieșim doar pentru lucruri absolut importante”, scrie Oana Gheorghiu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult