Coronavirusul și logica acțiunii colective. Nu ne putem aștepta la o cooperare voluntară din partea tuturor oamenilor
Problema coronavirusului nu ține doar de domeniul medical, (Foto Inquam Photos/Silviu Filip)
Citește mai multAlex Vesa este alumn Teach for Romania, iar în anul școlar anterior a fost învățător în Ferentari.
Anterior a fost implicat într-un start-up cultural și a fost manager de proiect al evenimentului ,,TEDxPiațaUniriiED - Educație care contează”.
A absolvit Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul ASE București și a urmat un master în "Politici Publice și Integrare Europeană" la SNSPA, Facultatea de Științe Politice.
De asemenea, a absolvit Academia de Leadership și Pedagogie - cel mai mare bootcamp educațional din România, în cadrul căruia sunt pregătiți profesori-lideri pentru a rescrie povestea copiilor, familiilor, școlilor și comunităților cu provocări.
Problema coronavirusului nu ține doar de domeniul medical, (Foto Inquam Photos/Silviu Filip)
Citește mai mult„Ați avut un candidat slab și ați realizat multe gafe în ultimele luni. Învățați din aceste greșeli”. (Foto: Lavinia Cioacă/ Inquam Photos)
Citește mai multSistemul educațional așa cum îl știm se va prăbuși complet mai devreme sau mai târziu. Multă lume recunoaște acest adevăr, dar se agață de speranța că trebuie să existe o reformă sau măsură magică de resuscitare. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)
Citește mai multDezastrul socialismului educațional în România este categoric. (Foto Inquam Photos / Cornel Putan)
Citește mai multLa 100 de ani de la Marea Unire putem afirma că avem o Românie Educată. Educația performantă oferită copiilor face să avem o țară prosperă, inovativă și primitoare. (Foto Guliver/Getty Images)
Citește mai multPe scurt, educația copiilor ar trebui luată din mâinile politicienilor. (Foto Guliver/Getty Images)
Citește mai multO posibilă soluție constă în administrarea privată a acestor școli publice defavorizate - școlile să fie administrate de antreprenori sau organizații caritabile, însă să rămână proprietatea statului.
Citește mai multDe multe ori, atunci când se vorbește despre oportunitatea școlilor private, se aduce în discuție - ca un contraargument - situația universităților private din România. (Foto: Inquam Photos)
Citește mai mult