Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Ciprian Ciucu, consilier PNL în CGMB, spune că a fost amenințat cu bătaia după ce a criticat rectificarea bugetară a primarului Gabrielei Firea

ciprian ciucu, PNL

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) a anunțat pe contul său de Facebook că a fost amenințat cu bătaia de consilierul Mircea Ardeleanu (PSD), după ce a atras atenția că la Primăria Capitalei mare parte din banii de la investiții vor merge, prin rectificarea bugetară, către firmele nou înființate, la inițiativa Gabrielei Firea. 

„Deranjat de declarațiile mele prin care am expus cum banii de la investiții se duc către buzunarele pesediștilor din consiliile de administrație ale firmelor nou înființate de către Firea/PSD/ALDE, colegul Mircea Ardeleanu, m-a amenințat cu bătaia, „un scaun în cap” asta chiar în biroul Președintelui de Ședință, unde mă aflam pentru a fi prezent la lucrările comisiei de transporturi din CGMB și de față cu vreo 10 oameni.

Acesta este atmosfera toxică din PMB. Vă imaginați, pe mine mă afectează la 14 metri în spate, astfel de amenințări pentru că sunt bărbat. Dar, după cum știți, au fost colege de la USR care au fost bruscate”, scrie în postare Ciprian Ciucu.

Mircea Ardeleanu: „Totul e o minciună”

Contactat de Republica.ro, Mircea Ardeleanu a negat acuzațiile lui Ciprian Ciucu.

„Totul e o minciună, să știți. Așa știe el ( Ciprian Ciucu - n.n.) să mintă. Să știți că totul este o minciună”, ne-a spus consilierul general Mircea Ardeleanu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pentru o astfel de situatie eu as face reclamatie la politie si dintre cei 10 oameni prezenti se gaseste macar un martor care sa doreasca sa spuna adevarul.
    • Like 0
  • Anon check icon
    Intelegem ca politica/administratia functioneaza dupa regulile fight club si ca recent cineva a incalcat primele doua reguli. Bun asa.
    • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult