Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ciprian Ciucu, consilier PNL în CGMB, spune că a fost amenințat cu bătaia după ce a criticat rectificarea bugetară a primarului Gabrielei Firea

ciprian ciucu, PNL

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) a anunțat pe contul său de Facebook că a fost amenințat cu bătaia de consilierul Mircea Ardeleanu (PSD), după ce a atras atenția că la Primăria Capitalei mare parte din banii de la investiții vor merge, prin rectificarea bugetară, către firmele nou înființate, la inițiativa Gabrielei Firea. 

„Deranjat de declarațiile mele prin care am expus cum banii de la investiții se duc către buzunarele pesediștilor din consiliile de administrație ale firmelor nou înființate de către Firea/PSD/ALDE, colegul Mircea Ardeleanu, m-a amenințat cu bătaia, „un scaun în cap” asta chiar în biroul Președintelui de Ședință, unde mă aflam pentru a fi prezent la lucrările comisiei de transporturi din CGMB și de față cu vreo 10 oameni.

Acesta este atmosfera toxică din PMB. Vă imaginați, pe mine mă afectează la 14 metri în spate, astfel de amenințări pentru că sunt bărbat. Dar, după cum știți, au fost colege de la USR care au fost bruscate”, scrie în postare Ciprian Ciucu.

Mircea Ardeleanu: „Totul e o minciună”

Contactat de Republica.ro, Mircea Ardeleanu a negat acuzațiile lui Ciprian Ciucu.

„Totul e o minciună, să știți. Așa știe el ( Ciprian Ciucu - n.n.) să mintă. Să știți că totul este o minciună”, ne-a spus consilierul general Mircea Ardeleanu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pentru o astfel de situatie eu as face reclamatie la politie si dintre cei 10 oameni prezenti se gaseste macar un martor care sa doreasca sa spuna adevarul.
    • Like 0
  • Anon check icon
    Intelegem ca politica/administratia functioneaza dupa regulile fight club si ca recent cineva a incalcat primele doua reguli. Bun asa.
    • Like 1


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult