Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea către Cioloș: „Am fost scoși de la guvernare printr-o mișcare nedemocratică. Iohannis a înlocuit un guvern desemnat de popor cu unul pretins independent”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni în Parlament că social-democrații „au fost scoși de la guvernare printr-o mișcare nedemocratică”.

„Am plecat de la guvernare pentru că am fost forțați să o facem. Am fost scoși de la guvernare într-o manieră nedemocratică. Președintele Iohannis, protectorul dumneavoastră, a înlocuit un guvern desemnat de popor cu guvernul meu, un guvern pretins independent”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a criticat discursul susținut de premierul Dacian Cioloș în Parlament, despre care spus că nu a vorbit în limba română, ci în limba tehnocraților, care „sună străin" și este „ruptă de realitate". Dragnea a susținut că situația prezentată de șeful Guvernului nu ar fi „situația reală a economiei românești”.

„Din ce a spus domnul prim-ministru ar trebui să înțelegem că România își continuă creșterea sănătoasă, imprimată de guvernarea PSD, de guvernele conduse de Victor Ponta, dar noi nu înțelegem asta, pentru că astăzi domnul Cioloș nu a vorbit în limba română, a vorbit limba tehnocraților, o limbă care sună străin și este o limbă care este ruptă de realitate", a continuat Dragnea. 

Premierul Dacian Cioloș a declarat în discursul susținut în Parlament că echipa pe care o conduce nu are în plan creșteri de taxe și impozite sau modificări ale indemnizațiilor, iar creșterea economică din acest an este una sustenabilă, în primul semestru al anului 2016 aceasta fiind de 5,2%.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Belcin check icon
  Domnu Dragnea..ia vedeti-va de patriotismul...din Teleorman...ca acolo patriotismul curge pe strada..teleormanenii nu mai pot de si dupa patriotism...ca domnu Dragnea a construit paradisu in Teleorman si apoi a fost ...promovat pe linie de partid sa aduca progresu si la nivel national..este drept da pe linia partidului..adica a "PDSR-ului" care e in toate si in cele ce sunt si in cele ce maine vor rade la SOARE ..da in Brazilia ca acolo este soare la noi s-a pus ..cortina.
  • Like 0
 • Puțină istorie..."Mișcarea nedemocratică" a început cu demisia lui Victor Ponta. Demisia este un act unilateral.
  Guvernul Cioloş a fost învestit și cu voturile PSD. Treabă absolut nedemocratică, nu?
  • Like 1
 • si de ce nu a fost suspendat presedentele ? de ce nu a avut loc o lovitura de stat ? eu sunt pt "leacurile" extreme, adica ceea ce nu te omoara, te intareste :) cine apuca :) ... astept lovitura de opereta care sa-l puna pe taricenu presedinte si pe dragnea prim-ministru, pentru urmatorii 25 de ani :) acu' ori nici odata !
  • Like 0
 • check icon
  Nimic nu-i veşnic !...Nici PSD-ul. Nici Ponta, Dragnea, Oprea. Plus mesajul meu, aici :
  http://mcscrib.blogspot.ro/2016/09/un-stat-in-stat.html
  • Like 0
 • Anon check icon
  Asta mai vrea niste demonstratii in strada.
  • Like 3
 • Psd-ul sta cu mainile in sutienul guvernarii tehnocrate si tot el tipa ca e violat.
  • Like 6
  • @ Dalia Amal
   tipa pt reclama :) nu ca e violat ci ca-i place violul :)
   • Like 1


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult