Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 767 de noi cazuri de Covid, după 14.889 de teste. 17 oameni și-au pierdut viața

Numărul infectărilor cu noul coronavirus rămâne ridicat. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 767 de noi cazuri de Covid, după 14.889 de teste, iar la ATI, în acest moment, sunt internați 286 de pacienți. 17 oameni și-au pierdut viața din cauza bolii, unul dintre pacienții decedați chiar fără a prezenta comorbidități. 

Foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Până astăzi, 2.026 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.042 au fost externate, dintre care 22.617 de pacienți vindecați și 2.425 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. 

Totodată, până în prezent, 935 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  https://www.youtube.com/watch?v=b9gRf3L5QMU
  • Like 0
 • antonia check icon
  Va mai amintiti de Chaina ? Da, da chaina de la care a pornit nebunia in decembrie 19 .
  Stiti cate cazuri si morti au acum, dupa mai mult de juma' de an ?
  Da' de ce, stiti ?
  • Like 1
  • @ antonia
   Valentin check icon
   China ţine garda sus. Sunt foarte ordonaţi. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Statele Unite.
   • Like 1
 • Valentin check icon
  ...viaţă pe care au încercat să o salveze nişte oameni în alb, marinaţi în propria sudoare opt ore zilnic. Dar ce le pasă unorai? Am scăpat io? Păi am scăpat! Ce contează dacă fără să ştiu am dat virus altuia şi respectivul a dat colţul? Ce contează dacă un medic va muri încercând să salveze o viaţă? Io să fiu sănătos, io să mă dixtrez, că io sunt buricul universului! Distanţare pe litoral? E om lângă om, ca în oala cu sarmale.
  • Like 1


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult