Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 767 de noi cazuri de Covid, după 14.889 de teste. 17 oameni și-au pierdut viața

Numărul infectărilor cu noul coronavirus rămâne ridicat. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 767 de noi cazuri de Covid, după 14.889 de teste, iar la ATI, în acest moment, sunt internați 286 de pacienți. 17 oameni și-au pierdut viața din cauza bolii, unul dintre pacienții decedați chiar fără a prezenta comorbidități. 

Foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Până astăzi, 2.026 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.042 au fost externate, dintre care 22.617 de pacienți vindecați și 2.425 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. 

Totodată, până în prezent, 935 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  https://www.youtube.com/watch?v=b9gRf3L5QMU
  • Like 0
 • antonia check icon
  Va mai amintiti de Chaina ? Da, da chaina de la care a pornit nebunia in decembrie 19 .
  Stiti cate cazuri si morti au acum, dupa mai mult de juma' de an ?
  Da' de ce, stiti ?
  • Like 1
  • @ antonia
   Valentin check icon
   China ţine garda sus. Sunt foarte ordonaţi. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Statele Unite.
   • Like 1
 • Valentin check icon
  ...viaţă pe care au încercat să o salveze nişte oameni în alb, marinaţi în propria sudoare opt ore zilnic. Dar ce le pasă unorai? Am scăpat io? Păi am scăpat! Ce contează dacă fără să ştiu am dat virus altuia şi respectivul a dat colţul? Ce contează dacă un medic va muri încercând să salveze o viaţă? Io să fiu sănătos, io să mă dixtrez, că io sunt buricul universului! Distanţare pe litoral? E om lângă om, ca în oala cu sarmale.
  • Like 1


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult