Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. „Fratele nostru, Keith, și-a luat viața în weekend”

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit fără viață în locuința sa din Essex, Marea Britanie. Avea 49 de ani.

Colegii săi au anunțat pe contul oficial de Instagram al trupei că ar fi vorba despre o sinucidere. „Este adevărat, nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în weekend. Sunt șocat, al naibii furios, confuz și am inima frântă. Odihnește-te în pace, frate”, a scris Liam Howlett.

Poliția a transmis că nu tratează decesul lui Flint ca pe o moarte suspectă.

Prodigy a cântat de mai multe ori în România la festivaluri precum Untold, Electric Castle și Rock the City.

Thank you for being our Firestarter, au postat în semn de omagiu reprezentanții Untold pe pagina de Facebook a festivalului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • A-ul este o 'anima' autentica, delicata si echilibrata. Insa, telefonul ii suna PRODIGY. Este constienta ca dansul nu este zbenguiala ci...transcendenta si chiar fantasmare. RIP 'brother'!
    • Like 0


Îți recomandăm

RoboHub

Unii dintre cursanții RoboHub provin din centre de plasament, alții din familii care locuiesc în locuințe improvizate, fără acces la utilități. „Nu vezi nicio diferență între copii, inclusiv copiii din plasament sunt fix precum cei care vin cu părinții”, spune Ana-Maria Stancu, președinte e-Civis.

Citește mai mult