Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. „Fratele nostru, Keith, și-a luat viața în weekend”

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit fără viață în locuința sa din Essex, Marea Britanie. Avea 49 de ani.

Colegii săi au anunțat pe contul oficial de Instagram al trupei că ar fi vorba despre o sinucidere. „Este adevărat, nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în weekend. Sunt șocat, al naibii furios, confuz și am inima frântă. Odihnește-te în pace, frate”, a scris Liam Howlett.

Poliția a transmis că nu tratează decesul lui Flint ca pe o moarte suspectă.

Prodigy a cântat de mai multe ori în România la festivaluri precum Untold, Electric Castle și Rock the City.

Thank you for being our Firestarter, au postat în semn de omagiu reprezentanții Untold pe pagina de Facebook a festivalului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • A-ul este o 'anima' autentica, delicata si echilibrata. Insa, telefonul ii suna PRODIGY. Este constienta ca dansul nu este zbenguiala ci...transcendenta si chiar fantasmare. RIP 'brother'!
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult