Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Laura Codruța Kovesi va lucra la Parchetul General

Laura Codruța Kovesi - recuperare prejudicii

 (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, va ocupa o funcţie în cadrul Ministerului Public, unde se va ocupa de punerea în practică a Strategiei Naționale Anticorupție pentru perioada 2016 - 2020, a anunțat miercuri Parchetul General.

Comunicatul Ministerului Public:

„Urmare a deciziei Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activității doamnei LAURA CODRUȚA KOVESI după revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcția procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018.

Având în vedere experiența profesională dobândită până în prezent, doamna procuror va avea atribuții privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naționale Anticorupție pentru perioada 2016 - 2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a corupției, precum și elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unităților de parchet, în conformitate cu obiectivele strategice și domeniile prioritare ale instituției, astfel cum sunt acestea exprimate în Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nimic nou sub soare, traim in tara lui Lazar cel inviat din morti. <<Minunea învierii lui Lazăr este semnalul care declanșează patimile lui Iisus. Ioan precizează că această minune va duce la decizia lui Caiafa și a Sinedriului de a plănui să-l ucidă pe Iisus.>>
  • Like 0
  • @ Voicu Nicolae
   Sau poate trăim în țara lui Dragnea cel înviitor de morți (spre a-i trimite la vot), na!
   • Like 1
  • @ Voicu Nicolae
   Sau poate trăim în țara lui Dragnea cel înviitor de morți (spre a-i trimite la vot), na!
   • Like 1


Îți recomandăm

Casa UNESCO

Acasă are sute de fotografii care arată cum a fost casa înainte. A încercat să păstreze tot ce se putea păstra. Cu pasiune și dăruire a reușit să renoveze casa cu o istorie de peste 200 de ani, fără să îi distrugă farmecul, și totodată să aibă tot confortul modern. (Foto: Facebook/Stela Onuț)

Citește mai mult