Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Președintele PSD Maramureș: Alegătorii PSD vor riposta. Mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale

Gabriel Zetea

Foto: Facebook CJ Maramureș

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a susținut la Digi24 că opoziția din România acuză orice act administrativ de hoție, iar acest lucru va genera „o anumită contrareacție din partea cealaltă”.

„Toată această retorică preluată de opoziție până la cel mai mic sat din România, orice act administrativ este deja acuzat de hotie. Lucrul asta va genera o contrareacție din partea cealaltă.

De obicei, alegătorii PSD sunt oameni ceva mai așezați, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea, ei sunt la muncă. La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general impotriva PSD și vor riposta și mi-e frică de ce se va întâmplă în campaniile electorale care urmeaza și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment. În momentul în care va continua toată această retorică a opoziției vizavi de hoția imaginară din România și felul în care vor reacționa și susținătorii PSD, pentru că se va întâmplă în acest lucru”, a declarat Gabriel Zetea.

Declarațiile lui Zetea vin în contextul în care Liviu Dragnea s-a prezentat astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut termen în dosarul angajărilor fictive și a fost așteptat atât de susținători, cât și de contestatari, între cele două tabere creându-se tensiuni. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Păi, în primul rând, dragnea și complicii, în "discursurile" lor, instigă la violente împotriva instituțiilor și intre indivizi. Dacă voi, îi veți instiga, îmbăta, apăra de autorități, așa cum ați facut-o mereu, normal că vor "reacționa". Mai ales că vă bazați pe lumea interlopă, pe care, cu acest scop, ați scos-,o din pușcării.
  • Like 0
 • "Hotie imaginara" - Mai musiu' ! Te crezi la alba neagra ...?!
  • Like 0
 • Parapropozitez... "...opoziția din România acuză orice act administrativ de hoție, iar acest lucru va genera „o anumită contrareacție din partea cealaltă”

  Adicaaaa, se vor rascula hotii ?! hihihi, funny, veeeery funny :))))
  • Like 2
 • Ei,da,„...această retorică a opoziției vizavi de hoția imaginară din România”-coana Udrea și conița Bica fiind plecate în Mările Sudului,ca refugiate,gata,nu mai e nicio hoție,avem autostrăzi ca în „Jărmania”,spitale ca la Viena,școli ca în Elveția și Finlanda,pensionari ca ăia care debarcă de pe vasele de croazieră americane,germane,franțuzești etc.
  Dăm pe spate chiar și Anglia,cu tot Brexitul ei,în materie de economie solidă și de perspectivă...
  Vai nouă,neam ca și carasul,cu memorie de 3 secunde,vorba CTP-ului!
  • Like 2
 • Îți stă mintea-n loc când îl auzi pe specimenul ăsta perorând aberații de tip psd.
  Ai lui, pentru că el și gașca lui au reușit să împartă societatea în două, sunt niște îngeri cuminți și bine crescuți în timp ce ceilalți, adică opoziția, adică puterea în mintea acestui neicanimeni, își bate joc de bieții pesediști etichetând -ui drept hoți.
  E normal ca oamenii buni să nu mai suporte și să se razbune o dată pe cei ce nu țin cu hoții, ba mai mult, le-o spun în fața...
  • Like 0
 • Un alt nemernic care se crede Dumnezeu pentru că a ajuns, PE LISTELE DE PARTID, într-o funcție de unde trebuia să facă lucruri PENTRU oameni! Când colo el este un STĂPÂN care ordonă altora ce să facă...Lingăii ăștia sunt cele mai grețoase specimene!
  • Like 4
 • Ovo check icon
  "De obicei, alegătorii PSD sunt oameni ceva mai așezați, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea, ei sunt la muncă."
  De la momentul ăsta n-am mai rezistat să citesc. M-a podidit.... râsul, acum mă doare burta și sughit!
  • Like 5
 • check icon
  Gabriel Zetea, un alt lache flaușat...
  • Like 4


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult