Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ultimul mesaj de rămas bun, 2016, al premierului tehnocrat Dacian Cioloș: „România este după chipul si asemănarea noastră”

Premierul în funcție Dacian Cioloș a postat pe Facebook un mesaj de Anul Nou în care a spus că România este „după chipul și asemănarea noastră”. 

„Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere și că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă.

România este după chipul si asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveți încredere că putem, fiecare dintre noi și toți împreună, să fim astfel”, a scris acesta.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Felicitări pentru gindurile bune si dragostea de ȚARA!!!Dumitru Farcas La multi ani !!!
    • Like 0
  • Si mai memorabil ar fi fost premierul tehnocrat, daca si-ar fi tinut promisiunile legate de sustinerea Rosiei Montana pana la capat si ar fi semnat dosarul cu propunerea de includere a Rosiei Montane in patrimoniul mondial Unesco. Imi pare rau, dar faptele conteaza, nu vorbele. Eu una sunt profund dezamagita.
    • Like 0
    • @ Anairda Suri
      Lasa ca o sa te satsifaca PSD-ul de nu o sa mai poti duce atata satisfactie.
      • Like 0
  • Cum adică ultimul mesaj de rămas bun, 2016, al premierului Cioloș? Să înțelegem că au mai fost asemenea mesaje ale premierului, dintre care acesta este ultimul? Cum puteți scrie în halul acesta de neglijent, oameni buni!? Ziariști cu școală, cu ore de limba română, comunicare, gramatică, stilistică etc! Altceva mai citiți, pentru a vă cizela scrisul?

    Cum se face că scriem într-un astfel de hal?

    Și, până la urmă, de ce toată aceasta titulatura: premierului TEHNOCRAT Dacian Cioloș? De ce atâtea detalii in titlu? De ce nu ați scris tot textul in titlu, in cazul ăsta? Ca altii, in subiectul unui email!

    Oricum, asta cu "ultimul mesaj de rămas bun" e de nedepășit! :)) Rămân curios câte a mai trimis Cioloș până acum. Mesaje de rămas bun.
    • Like 1
    • @ cristiansirb
      Eu cred că o să mai fie și alte mesaje: ăsta a fost ultimul pe 2016. Prin ianuarie o să predea succesorului ministere, biroul, vom avea poate și o conferință de presă, clar vom avea și un ultim mesaj din ianuarie 2017. oate și un ultim mesaj doar ca premier, că acum este ca premier tehnocrat.
      • Like 0
  • M-ar fi interesat aici comentariul editorului Raluca Sandu . Acest portal este unul de dezbatere sau de stiri ? Altfel - in my opinion - cuvintele lui Dacian Ciolos care se vor memorabile sunt exact ca si guvernarea celor 300 si nu stiu cat de zile : inexplicabile .
    • Like 1
    • @ Marcel Anton
      E de dezbateri, cu precădere. Se vede cu ochiul liber. Ce vă așteptați? Dacă doriți "știri", antena 3 va așteaptă. Sau ProTv. Șoc și groaza.
      • Like 0
  • Deocamdata,un calduros la multi ani
    • Like 0
  • Foarte adevărat și de aceea foarte trist.
    Sper să ne mai întâlnim cu Dacian Cioloș în spațiul public, ca prim ministru sprijinit de o majoritate.
    • Like 5
  • Bine spus. Mulțumim. La Mulți Ani!
    • Like 2


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult