Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

„Premierul” Liviu Dragnea a capitulat: „Numele premierului propus miercuri de PSD nu va fi niciunul dintre cele care au apărut la televizor"

Liviu Dragnea a dat de înțeles, în această seară, al Antena 3, că nu va fi el propunerea de premier a PSD. Trei afirmații conduc la această concluzie:

1. „(Numele premierului, n.n.) nu va fi niciunul dintre cele care au apărut la televizor”.

2. „Cel care va conduce Guvernul trebuie să mă asigure, să-mi dea garanția și mie, și românilor și, evident, președintelui, că programul de guvernare care a fost votat de aproape 50% din populație după redistribuire va fi pus în aplicare. Adică este capabil să gestioneze o echipă guvernamentală care va fi monitorizată atent”.

3. Președintele PSD a spus că nu va începe „un război politic” cu președintele țării, în condițiile în care Klaus Iohannis a spus în repetate rânduri că nu-l poate pune pe Liviu Dragnea premier din cauză că este condamnat penal.

În acest moment, Legea 90/2001 interzice unui condamnat penal să facă parte din Guvern. Legea ar putea fi atacată de Avocatul Poporului la Curtea Constituțională, dar asta ar declanșa o lungă perioadă de incertitudine politică și ar adânci conflictul între instituții. PSD va anunța miercuri numele premierului, după consultările din partid și cu partenerii de guvernare de la ALDE.

„O să anunț miercuri premierul”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara la Antena 3 că va anunţa imediat după consultările cu preşedintele Iohannis numele celui care va fi propus pentru funcţia de premier din partea PSD-ALDE şi a anunţat că nu va merge la Cotroceni cu o listă de nume, mai ales cu cele care au apărut la televizor.

„O să anunţ miercuri lucrul ăsta. Dar voi lua o decizie după ce mă consult în prealabil cu colegii din partid şi, bineînţeles, cu colegii de la ALDE, care să ţină cont de dorinţa mea unică de a se pune în practică programul de guvernare care este foarte aşteptat. (...) Eu am văzut liste la televiziuni şi, ca de obicei în astfel de situaţii, nu va fi niciunul dintre cei care au apărut la televizor, aşa se întâmplă. Dar, dacă ei se simt bine să apară la televizor, este problema lor. Nu va fi niciunul propunerea mea. Nu există liste, pentru că eu nu merg cu liste la Cotroceni, nu merge să negociem, vom fi foarte civilizaţi şi o să facem o propunere după ce am cumpănit foarte, foarte bine", a declarat Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a spus că îi este greu să creadă că şeful statului nu va accepta propunerea PSD-ALDE, respectiv că „nu va respecta votul popular şi de asemenea dorinţa românilor de a intra cât mai repede într-o perioadă de stabilitate politică şi de creştere economică". „Orice conflict nu face bine nimănui", a argumentat Dragnea.

Întrebat dacă viitorul premier are carnet de partid, Liviu Dragnea a evitat să confirme sau să infirme. „Nu răspund la acest gen de întrebări - dacă are carnet de partid, dacă e bărbat, dacă e femeie, dacă e blond, dacă e brunet, sincer nu mai răspund la întrebări de genul ăsta. Dar, categoric, este important să fie membru de partid, pentru a avea responsabilitate, pentru că, după această experienţă cu tehnocraţii, eu personal niciodată n-aş mai risca să pun România între paranteze un an de zile", a spus liderul PSD.

„PNL, USR și PMP se umplu de ridicol. De ce nu dau o lege prin care să mă evapor?”

Referitor la regulamentul Camerei Deputaților, Liviu Dragnea spune că prevederile se aplică doar celor care au comis fraude electorale la prezentele alegeri, și că partidele din opoziție „se umplu de ridicol”, vrând să îl lase în afara Parlamentului.

„Am fost întrebat de foarte multe ori dacă am de gând să declanșez suspendarea președintelui, am spus de multe ori că nu am asta în obiectiv, în schimb văd din cealaltă parte, și lăsați-o mai ușor cu PNL, USR și PMP, nu le vin ideile lor, de la ei, ei nu vor nici măcar deputat să fiu. De ce nu inițiază o lege să nu mai pot folosi numele Liviu Dragnea sau o lege prin care să mă evapor?", a afirmat Liviu Dragnea, duminică, la Antena 3, potrivit News.ro.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Și ce să facem decât să așteptăm până vor fi dispuși unii sau alții să se hotărască a conduce țara, nu doar s-o despoaie ?! Văd că sunt concetățeni foarte hotărîți să vadă România pe mâinile lui Johannis, s-o văruiască precum Sibiul, dar între timp privesc mai de departe, de prin Germania de pildă. Cu ocheanul. Ba, chiar îi invită și pe alții să-și ia catrafusele. Romii o fac în serii, cu răbdare și de la capăt, înapoi în Europa, după orice îmbarcare forțată spre locurile de baștină.
    • Like 0
    • @
      check icon
      sa intelegem ca faceti un apropos subtil la shhaideh sevil ? si mai ales la la turco-tatarii din medgidia - Endecarachioi ? nu faceti bine !
      • Like 0
    • @
      check icon
      Observații, evidențe, fapte, urmări posibile ! În lipsă de informații, care unora le prisosesc, e posibil să mai greșim. Nu neapărat să și încercăm să ne impunem opiniile pentru crearea de confuzii în masă printre români. De aia spusesem că nu avem prea multe variante între care să ne alegem opțiunile cele mai potrivite.
      • Like 0
    • @
      check icon
      ideea generala este ca un lider este suma gruparii care-l sustine. cand acest nucleu dur apare la suprafata si ia pozitii in stat, atunci se devoaleaza adevarata fata a liderului. in cazul lui dragnea, un neputincios, mic si negricios, o plasmuire a frustrarii unui imperiu care cerseste mila invingatorului.
      dragnea este omul impins in fata de monstrul comunismului, stirb si schiop. caci ce altceva poate fi imperiul rus comparat cu dragonul chinez, viu si colorat, purtat in lantul capitalismului.
      liber in alegeri sa spuna ce doreste, cu mici limitari, acum la 45%, dragnea impune ortodoxilor majoritari o minoritate minora. parca romania traieste visul rus cand stalin a urcat pe val :(. daca un johannis sau clotilde veneau pe valul vestului catolic si al lucrului bine facut, sevil vine pe taciunele de sub ceaunul comun si a existentei cersite pe la poarta imperiilor.
      ea este el, si impreuna nimeni ! caci rusia nu este decat sperietoarea de ciori uitata in toamna pe camp, adica nimeni si nimic, rade pana si omul de zapada de sperietoarea zgribulita :)
      • Like 0
    • @
      check icon
      Nu știu cine umblă cu sperietoarea, poate că și unii și alții, dar ar fi bine să aflăm, cu demonstrații, probe. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Cel mai bine ar fi fost dacă dovezile ar fi fost prezentate de către serviciile secrete și de către instituția prezidențială, cu multă vreme mai înainte. Cel puțin înainte de campania electorală. Că n-a fost așa ne îndreptățește să fim suspicioși cu oricare dintre preopinenți.
      • Like 0
  • Propunerea "surpriza " va fi Liviu Maior. E singurul om de casa al PSD care poate duce acest mandat fara sa-l lase in decor pe Dragnea. Pariez pe acest nume. Cine mizeaza ?
    • Like 0
  • Nu stiu de ce multi considera PSDul o turma, fac o mare greseala subestimeaza adversarul care este si destept si viclean: arunca tot felul de nade doar, doar se vor prinde fraierii. Zambetul pe sub mustata a dlui Dragnea a spus de mult ca nu el va fi premierul, el vrea sa stea undeva sus de tot, la butoane si sa imparta ordine la guvern, la parlament, la judete, la primarii, ca un adevarat mic Ceausescu. Tuturor le va fi frica de el, nu va raspunde de nimic dar va face conferinte si le va face la toti semn cu degetul , ca un sultan. Cred ca premierul sau va fi o femeie, care sa nu-i faca probleme, dar nu primarita de la Bucuresti. (Sau va fi un ardelean spre a arata ca este si putin nationalist, de aceea nici nu a luat UDMRul la guvernare spre a le face in necaz!)
    • Like 0
    • @ Mihai Dumitru
      check icon
      aveti dreptate, demunirea "turma" este depasita, in ac moment putem vedea o "cireada" :)
      premierul "trebuie" sa fie din alde astfel incat sa nu poata crea o "schisma" in psd. tocmai de aceea apare in "combinatie" ungurimea, care contrabalanseaza eventualul derapaj al alde :)
      cunoscatorii in ale pokerului va pot fi de folos in ac "joc" in care se va produce o "decartare" in 2019.
      • Like 0
  • george check icon
    Nu vreau sa spun ca tin cu vreun partid, desi avand o profesie liberala ar trebui sa fiu de partea pnl.
    Vreau sa spun altceva.Nu e vorba de doctrina.Incorsetarea partidelor intr-o doctrina face rau.Important este ca principiile si masurile sa faca bine tarii, indiferent de doctrina, lucru pe care l-am vazut in programul psd.
    Pe de alta parte intreb pe cititori daca au mai vazut un program de partid care sa mearga la guvernare, atat de bine structurat si esalonat in timp.Cu masuri si surse.Prezentat in asa fel ca sa stie tot omul de ce e vorba.
    Nu spun ca tot ce e acolo se va indeplini cu certitudine.Dar ceva se va face si sper cat mai mult.
    Atunci, sa alegem:programul psd sau asazisul program 100 sau programul pnl(despre care nu stiu nimic, o fi el pe undeva) sau lipsa de program a usr, ne mai adaugand pmp.
    Ce alegeti: ceva despre care stiti ca se poate realiza, chiar daca nu in totalitate sau ceva despre care nu stiti mai nimic sau care nu exista?
    Loviti cat vreti in psd, dar recunoasteti faptul ca de data asta psd-ul a luat fata celorlalti.Nimeni nu e perfect si ca urmare nu ma astept ca programul psd sa fie perfect.Dar de la a avea ceva si pana a nu avea este o cale lunga.Cand fac ceva pui niste oameni la treaba.Cand produci vorbe..........
    Cine vrea sa comenteze, sau sa dialogheze cu persoana care a scris cele de mai sus, este asteptat cu disponibilitate.Dar nu raspundeti cu atitudine de postaci.
    • Like 1
    • @ george
      check icon
      Realitatea e că până acum programul de guvernare al PSD e singurul de după 1990 care propune ceva concret. Altul mai bun nu s-a ostenit nimeni să gândească, nicidecum să prezinte publicului, oricui dorește, să-l citească și să-l judece. Chiar vedem că opoziția politică n-a încercat în mod serios să prezinte contraargumente pe marginea măsurilor propuse, punct cu punct.
      • Like 0
    • @
      check icon
      "Se ştie că hârtia suportă orice, iar pe politicieni nu-i doare gura să promită."
      PSD are cea mai optimistă prognoză de creştere economică pentru 2017, respectiv de 5,5%. Iar construcţia bugetului deja anunţat a fost realizată pe acest avans al PIB. De altfel, Guvernul Cioloş a făcut un cadru bugetar bazat pe o creştere de 4,3%, iar Comisia Europeană spune că economia României va creşte anul viitor cu 3,9%.
      conform algoritmului desprins din alegeri guvernul este constituit de psd si deci programul optimist va fi pus in practica, sa enumeram pt posteritate :
      - eliminarea impozitului pe venit, de la 1 ianuarie 2018, pentru salariaţii care au minimum 2.000 de lei brut pe lună
      - scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10% pentru cei cu un salariu brut lunar de peste 2.000 de lei.
      - pentru pensionarii care au mai puţin de 2.000 de lei pe lună ar urma să fie eliminat impozitul pe venit de la 1 ianuarie 2017
      - redus impozitul pe venit de la 16% până la 10 % pentru cei care depăşesc 2.000 lei pe luna.
      - Pentru cei care desfăşoară activităţi independente, PSD vrea să elimine impozitul pe venit pentru venituri mai mici sau egale cu 24.000 de lei anual şi să scadă acelaşi impozit de la 16% - cât este în prezent - la 10% din suma care depăşeşte nivelul de 24.000 de lei.
      - Măsurile sunt însoţite şi de scăderi sau eliminări ale contribuţiilor (CAS, CASS, şomaj, concedii etc.), acestea ajungând de la 39,25%, cât este nivelul actual, la 35%.
      - Salariul minim ar urma să crească din ianuarie 2017 la 1.400 lei, iar, după majorări succesive, acesta va ajunge în 2020 la 1.750 lei.
      - Punctul de pensie ar creşte la 1.000 lei în 2018 şi va ajunge în 2020 la 1.400 lei, în timp ce pensia minimă ar fi, încă de anul viitor, de 520 de lei.
      - Pentru transferul de proprietăţi cu valoare mai mică de 450.000 lei, impozitul ar urma să fie eliminat, iar pentru proprietăţi mai scumpe de 450.000 lei, să fie de 3% din suma care depăşeşte acest nivel.
      - eliminarea impozitului pe venitul agricol de la 1 ianuarie 2018, precum şi a impozitului pe autoturisme (capacitatea cilindrică mai mică de 1,600 centimetri cubi), motociclete, microbuze, autobuze, tractoare, remorci, autovehicule de transport marfă.
      - scăderea TVA de la 20% la 18%, de la 1 ia­nuarie 2018,
      - TVA zero la vânzarea de locuinţe, 9% pentru publicitate şi TVA generală de 18%.
      ramane "nepovestita" partea de unde se vor găsi bani pentru investiţii. si daca acestea exista in urmatorii 4 ani :)
      deci, tutun si rabdare :)
      • Like 0
    • @
      check icon
      Domnule, te invit eu să-ți expui un program de guvernare aici pe păginuța asta și mă angajez să-l duc la Cotroceni să-l dau lui Johannis pentru un premier PNL, poate chiar pentru Cioloș.
      • Like 0
    • @
      check icon
      eu sunt un prost, dar dvoastra incercati la sectia divertisment a tvr :), la celelalte tv deja se rade :)
      apropos, vedeti ca dupa orele de postare a comenturilor se poate calcula longitudinea :) deci incercati sa postati si de acasa, dupa program. atentie la ora moscovei, romania are alta ora oficiala :)
      • Like 0
    • @
      check icon
      Mai sunt încă unii care confundă instituția, statul, primăria etc cu propria persoană. Și care încearcă să impună propriile dorințe, ambiții, nazuri, peste speranțele majorității. Din fericire, sau din păcate - depinde de poziția pe care crezi că ești - majoritatea încă se impune. Dar, insistă, omule, poate într-un târziu vei avea șanse de izbândă ! Pentru unul ca mine, care a petrecut vremuri și mai grele, dictatura majorității poate fi suportată, chiar dacă nu mi-ar aduce neapărat avantaje reale. Oricum, și unii și alții n-am prea avea ce face. Chiar dacă am recurge la arte marțiale pentru tranșare disputelor.
      • Like 0
    • @
      check icon
      " dictatura majorității" ? dvoastra chiar intelegeti ce postati ? tocmai ce scaparam din 56 de ani de "dictatura poporului" :) si dvoastra va ganditi cu simpatie la o " dictatura" ? va ganditi si la ceva lagare cu motto de tip "Arbeit macht frei", "Jedem das Seine", "Láodòng Gǎizào", ... ?
      din ac moment nu mai avem ce discuta !
      asa sa va ajute Dumnezeu, dupa gandul dvoastra !
      • Like 0
    • @
      check icon
      În sfârșit, de acord, cu aceleași urări de bine !
      • Like 0
  • Parerea mea , ca Gabriela Firea va fi propunerea pentru functia de prim ministru din partea lui Dragnea
    • Like 1
    • @ Sandor Siklodi
      N-ar trebui mai întâi să vedem dacă se descurcă cu Bucureștiul ?
      • Like 0
    • @ Sandor Siklodi
      ar fi super. Sa scapam de ea de la primarie ...
      • Like 0
    • @ Matei Negriu
      G. F. nu are nicio pregatire pentru primaria bucuresti. Pentr functia de prim ministru nici atat. Dar, cu sprijinul dragnea-psd a reusit, pentru moment, sa impuna radet/elcen sa nu lase bucurestiul fara caldura si apa calda. E o realizard. L-a destituit pe secureanu de la spitalul malaxa. Sunt lucruri ce nu pot fi omise, indiferent de sentimentele noastre via a vis de respectiva. In mod cert, un pnl-ist sau usr-ist nu ar fi reusit. Nu sunt printre simpatizantii ei dar nu pot sa nu fiu obiectiv.
      • Like 0
    • @ Zugravu Mircea
      check icon
      cu cat mai prost, incult si limitata este prim-ministrul cu atat mai de succes este politica opozitie :)
      • Like 0
    • @
      Nu am inteles, o sustineti pe g. f, pt. functia de premier? Nu va e teama ca va fi sustinuta, dirijata, asistata, substituita de l. dragnea. Eu asta cred ca se intampla in prezent mandatul ei de primar general si asta se va intampla
      daca, prin absurd, ar ajunge premier. Ea este o nulitate, o marioneta, avida sa
      parvina, celalalt o lichea perfida, tiranica, mult mai periculos decat vvponta si toti ceilalti. Pentru moment,caci ii va veni si lui randul sa fie desfiintat de ai lui,
      • Like 0
    • @ Zugravu Mircea
      check icon
      personal cred ca aman2 babuinii astia fac 23,89% din ciolos :) restul guvernului va mai acoperii 61,57% :) ma intreb 14.54% de unde va apare :). posibil de la restul psd+alde+udmr incorpore :). acuma sa nu credeti ca ciolos este ce mi-as dori, dar el a atins 48,29% pt cerintele mele ca prim-ministru :), adica maximul de 26 de ani :) si cred ca asta este ritmul de crestere ... [anii de la revolutie] x 2, deci => ca premier 100%, cu mult, nult noroc, cam prin 2040 :)
      • Like 0
    • @ Zugravu Mircea
      Si nu este normal si politic fiind o algere democratica din partea sustinatorilor PSD-ALDE ca primarul capitalei sa fie ajutat coordonat si controlat [politic,desigur] de catre repprezentantii celor care au votat-o,sau vreti s-o ,,manipulati'' voi in stilul ....de care suntem deja ,satui?!Nu realizati ca in politica romaneasca sunt trei partide asazise de ,,dreapta'' dar procedeaza conf.unui banc cu TITO[fostul presedinte al RSF.Iugoslavia:semnalizeaza ,,dreapta'' si o pornesc spre stanga'' pe care insa nu o,,digera.
      • Like 0
    • @ Zugravu Mircea
      Nu, nu o sustin, nu are ce cauta la un asemenea nivel. Nu am sustinut-o nici la alegerile din vara. Doar am constatat ca a "reusit" ceva, cu "ajutorul " psd, batand cu pumnul in masa si punandu-i pe nenorocitii de hoti (din 1980, cel putin eu am suferit intens de frig si am platit niste servicii de care nu am beneficiat, pana prin 1997, iar apoi, pana prin 2005, am beneficiat cu dese telefoane la radet, in timpul iernii. Am luptat hotul dovedit dabela, mai apoi cu ramba, alt borfas, cu administratia blocului, alti hoti), la treba si neacceptandu-le santajul. Dupa cum i-am vazut pe liberarli, nu cred ca ar fi putut cineva sa puna la punct mafia elcen/radet. De ceilalti nu mai vorbesc. Asta nu inseamna ca o sustin pe g.f. sau pe l.d. Tot ce au facut au facut de ochi lumii si , in continuare, vor "uita" de multe prevazute in programul lor de guvernare, cu care au aburit electoratul. Si apropo, daca faceti un calcul matematic intre numarul de persoane cu drept de vot, numarul celir care au votat, in procente, si procentul cu care "majoritatea" a ales psd si alde, veti constata ca nu majoritatea alegatorilor, ci o minoritate, i-a ales. Deci nu e vorba de democratie ci de absenteism, care le prinde bine lor. De ce credeti ca nu fa prezenta la vot obligatorie. Ar pierde in mod cert.
      • Like 0
    • @ Raducu Mihai
      Care voi? Si de priceput pricep foarte bine ce-i de priceput. Nu este cazul sa ma persiflati si sa-mi dati lectii. Nu, nu trebuie ca partidul la putere sa influenteze un functionar aflat in serviciul comunitatii. Acel functionar trebuie sa fie constient ca mananca o paine servind comunitatea si nu o camarila a unul partid, fie el si la putere.
      • Like 0
  • Atlas21 check icon
    „PNL, USR și PMP se umplu de ridicol. De ce nu dau o lege prin care să mă evapor?”. Nu e o idee rea. Legea Evaporarii lui Dragnea. Il si vad pe Ponta: "Ce faci ba Dragneo, aveai chef de-o evaporare?"
    • Like 2
    • @ Atlas21
      check icon
      Drag ne-ar fi sa avem asa o lege :)
      • Like 1
  • check icon
    Justitia sta la baza societatii civilizate. Fara justitie curata, dreapta, nu avem cum sa progresam. Din pacate, sistemul nostru este plin de corupti si de incompetenti. As sugera ca alternativa introducerea sistemului cu jurati - verdictul de vinovatie/nevinovatie sa fie dat de cetateni obisnuiti a carui nume sa nu fie cunoscut de nimeni. Si atunci nu va mai fi nimeni mai presus de lege.
    • Like 4
    • @
      Te-as întreba unde găsești tu jurații aia? Nu vezi ca aici nu funcționează nimic? De-ar putea ( si asta nu se poate din cauza UE si SUA) pe Kovesi si Cioloș i-ar omori cu pietre in piața publica.
      • Like 1
    • @ Gigel Flocea
      check icon
      Cum unde ii gasesti? II alegi in mod aleatoriu si le trimiti scrisoare acasa sa se prezinte la data cutare ora cutare, prezenta obligatorie. E datorie de cetatean al tarii, la fel cum a te prezenta la arme daca esti recrutat e obligatoriu. Sarac, bogat, barbat, femeie, taran, programator, indiferent.
      • Like 0
    • @ Gigel Flocea
      Am compromite si conceptul de justitie cu jurati. Am compromis tot ce am "importat" dupa '89. Nu a scapat nimic de "originalitatea" noastra.
      • Like 0

  • SE PERSONALIZEAZĂ PREA MULT DISCUȚIA IN JURUL LUI DRAGNEA.
    Subiectul discuțiilor post electorale ar trebui sa fie ce așteaptă romanii de la noul parlament si de la noul guvern.
    Multă discuție despre Dragnea un condamnat penal nu ajuta la nimic poporul roman si nici politica românească în general.
    Ce mesaj se dă unui tânăr care dorește sa facă politică în Romania?
    Eu cred ca media faceți o mare greșeala prin aceste subiecte false.
    Sancționați prezenta penalilor în politică dar nu faceți reclamă la nesfârșit despre aceste triste personaje.
    De ce nu întrebați direcțiune membru de partid PSD sau PNL cum acceptă situația de a fi condus de un penal....Nu am văzut asta până acum...Faceți ziaristică de opinie și investigație și mai puțină ziaristică de can-can... Cum vreți sa formați opiniile cu mesaje sănătoase , cum vreți sa meargă lumea la vot?
    marea concluzie din alegeri este ca 60% din romani nu merg la vot
    Asta este o problema de securitate naționala cand poporul se depărtează de conducători...asta este drumul spre anarhie si dictatură.
    Asumați-vă partea de vină!
    Treceti la acțiune!
    Hărțuiți in modul corect al meseriei pe acești politicieni!
    Căutați să obtineți ce vor oamenii si ce facpoliticienii pentru asta!
    • Like 2


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult