Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Primăria Borșa

Fie că vor să își plătească taxele, să obțină un document de la primărie sau să vadă stadiul în care se află o solicitare, locuitorii orașului Borșa, județul Maramureș, o pot face cu ușurință de oriunde s-ar afla, cu ajutorul propriului dispozitiv mobil.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

 I’Velo

Să deții biciclete nu e un lucru tocmai simplu pentru o familie care locuiește la bloc. Unde le ții? Și cât efort trebuie să depui pentru a le transporta câteva etaje până în stradă? I’Velo își propune să îi ajute pe oameni să depășească principalele obstacole logistice care îi descurajează să folosească bicicleta și face demersuri pe lângă autorități pentru a le convinge să facă drumurile sigure pentru bicicliști.

Citește mai mult