Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Dietă corectă

Primele semne care ar trebui sa ne pună pe gânduri sunt astenia fizica progresivă, creșterea în greutate, amețelile trecătoare, durerile de cap matinale, modificările analizelor de sânge cum ar fi colesterolul, glicemia, acidul uric, lipidele totale, trigliceridele, INR și valorile crescute ale tensiunii arteriale.

Citește mai mult

EFden Casa Solară

EFdeN, reprezentanta României la patru ediții internaționale Solar Decathlon Europe, a inițiat demersurile necesare calificării României ca țară organizatoare a prestigioasei competiții de locuințe solare în 2023. ENGIE Romania, unul dintre partenerii tradiționali ai asociației, susține și de această dată inițiativa tinerilor entuziaști de la EFdeN și demersul lor de înscriere a României ca țară organizatoare.

Citește mai mult

Sursa: Dove

„Prea grasă”, „prea slabă”, „prea înaltă”, „prea scundă”. „Ai ochelari”, „ai nasul prea mare”, „ai părul prea creț”. Și astăzi, caracteristicile fizice reprezintă un pretext de tachinare și hărțuire la școală, iar copiii și adolescenții sunt priviți prin lentile arbitrare și deformate care ajung să le devină realități sufletești. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult