Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Romstal

Din grijă pentru clienți, Romstal, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de distribuție de materiale de construcții, a luat mai multe măsuri încă de la începutul epidemiei de coronavirus, astfel încât să rămână aproape de români și să răspundă cât mai bine solicitărilor și nevoilor lor.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Heineken Festive Podcasts

Probabil au deja bradul împodobit, cadourile cumpărate și împachetate iar lista de cumpăraturi și meniul pentru masa de Crăciun sunt și ele bifate. De cealaltă parte, stau cei care nu au început încă pregătirile și sunt convinși că mai e timp să le rezolve pe toate pe ultima sută de metri, chiar dacă asta înseamnă mult timp petrecut în trafic, în magazine și, implicit, multe emoții.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Nicolai Tand

„Cea mai frumoasă amintire pe care o am este starea din perioada respectivă, atmosfera care punea stăpânire pe casa noastră și pe satul nostru. Într-o comunitate unită, sărbătorile se simt altfel. Bărbații terminau treburile de pe lângă casă, aduceau și tăiau lemne, făceau curat în curți, în timp ce femeile se puneau pe gătit și pe copt. Simțeai Crăciunul de la prima, până la ultima casă din sat”, își amintește Chef Nicolai Tand.

Citește mai mult

UNSAR

În 2018, peste 1,3 milioane de oameni și-au pierdut viața în lume în urma accidentelor rutiere. Luna trecută, Organizația Națiunilor Unite a marcat Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere, constatând că accidentele rutiere reprezintă principala cauză a mortalității copiilor și tinerilor cu vârste mai mici de 29 de ani.

Citește mai mult

Casa Buhnici

O casă verde aduce unei familii avantaje ușor de cuantificat. Scade consumul de energie. Scade valoarea facturilor la utilități. Își crește valoarea de piață, în cazul unei eventuale vânzări. Scade amprenta de carbon a celor care o locuiesc, ajutându-i să aibă, în fiecare zi, un impact pozitiv asupra mediului. (Foto: Casa Buhnici/ buhnici.ro)

Citește mai mult