Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Vreau în clasa a noua

“Susține un vis mic, care, de fapt e mare” este titlul campaniei naționale desfășurată de KFC România care încurajează clienții să facă donații pentru susținerea copiilor din mediile defavorizate. Această inițiativă face parte din programul de strângere de fonduri „Vreau în clasa a 9-a”, organizat de World Vision România, care își propune să ofere acces la educație prin continuarea studiilor liceale.

Citește mai mult

Primăria Borșa

Fie că vor să își plătească taxele, să obțină un document de la primărie sau să vadă stadiul în care se află o solicitare, locuitorii orașului Borșa, județul Maramureș, o pot face cu ușurință de oriunde s-ar afla, cu ajutorul propriului dispozitiv mobil.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult