Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Adrian Stoica

De la 153, la 107 kilograme, în șapte luni. Poate părea incredibil, însă transformarea impresionantă prin care a trecut un tată devotat are în spate o motivație emoționantă: dorința simplă dar puternică de a fi parte activă din viața copilului său de doi ani. În călătoria sa pentru pierderea masivă în greutate, Adrian Stoica a avut un aliat puternic, un instrument aparent banal: un balon gastric, care l-a ajutat să înceapă să dezvolte obiceiuri sănătoase. Povestea lui nu e doar despre pierdere în greutate, este despre regăsirea vitalității și continuarea călătoriei către un stil de viață sănătos și echilibrat, un portret al rezilienței și determinării personale.

Citește mai mult

laptop - munca - Foto Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia)

Conform studiului Future Workforce 2023 (Ipsos România), angajații români cu studii superioare consideră modelele concentrate pe angajator ca fiind cel mai puțin probabile să predomine în următorii 10-15 ani. Astfel că în alte scenarii sunt analizate impactul creșterii muncii la cerere, remote, cu mai mulți contractanți și o forță de muncă fragmentată și chiar oportunistă. Atât angajații români cât și specialiștii HR anticipează munca la cerere ca fiind unul dintre modelele care vor avea un impact semnificativ asupra motivației angajatului în următorii 10-15 ani.

Citește mai mult

Flip

În luna octombrie, Flip, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară și practicile responsabile de consum prin recondiționarea electronicelor pe care le reintroduc pe piață ca noi, a organizat primul eveniment propriu, dedicat soluțiilor oferite de economia circulară companiilor din România - Flip Sustainability in Business Talks.

Citește mai mult

Vocea Kaufland

Kaufland România lansează un nou proiect inovator, realizat cu ajutorul tehnologiei AI (Inteligența Artificială). “Vocea Kaufland”, noua identitate sonoră a echipei, simbolizează diversitatea echipei și spiritul de inovație, fiind o oportunitate inedită de a sărbători fiecare membru al echipei Kaufland.

Citește mai mult

Angajați Foto - Priscilla du Preez/ Unsplash

Discuția cu Manuel Fernandez Amezaga, CEO Pluxee România și Bulgaria despre impactul Pluxee în România m-a făcut să mă gândesc la binecunoscuta expresie, „ai grijă de angajații tăi și aceștia vor avea grijă de afacerea ta”. Compania a trecut recent printr-un proces amplu de rebranding, de trecere de la Sodexo Benefits and Rewards Services la Pluxee, pentru a susține mai bine misiunea sa de brand digital orientat pe oameni și comunități. Acest articol este susținut de Pluxee România.

Citește mai mult

Policlinica Eremia Grigorescu

Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea mai mare și mai modernă policlinică din Cluj - Policlinica Eremia Grigorescu, printr-o investiție de aproximativ 4,5 milioane de euro, într-un efort susținut de a-și întări poziția de lider în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate în regiune. Astfel, începând cu luna septembrie Policlinica E. Grigorescu aduce sub același acoperiș serviciile medicale furnizate anterior în Policlinicile Pasteur și Muzeului.

Citește mai mult