Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Meniul Zilei de Mâine - sală de clasă

„Petrecându-mi timp cu ei și familiile acestora, am descoperit că, în unele zone din această țară, să fii copil nu este un lucru chiar ușor și că acea perioadă pe care o asociem unei vârste fericite, pentru mulți dintre copiii României este una plină de lispuri și greutăți. De aceea, intenția mea a fost să transmit realitatea, în speranța că, în urma acestui demers, situația acestor familii se va ameliora câtuși de puțin”, a mărturisit fotograful Vlad Bâscă.

Citește mai mult

Doctor Viorel Dejeu

Dr. Viorel Dejeu, co-fondator al echipei medicale Doctor Dejeu, a obținut acreditarea "Master Surgeon in Metabolic and Bariatric Revisional Surgery" din partea Surgical Medical Review Corporation (SUA), devenind astfel primul și singurul specialist din Europa care deține această recunoaștere deosebită.

Citește mai mult

România Be Active

Agenția Națională pentru Sport anunță ediția 2023 a proiectului România Be Active – Săptămâna Europeană a Sportului, derulată în țara noastră printr-o serie de evenimente care vor marca noua campanie #BeActive a Uniunii Europene, care promovează un stil de viață activ și sănătos și contribuie la conștientizarea importanței sportului și a vieții active pentru sănătatea și starea de bine a comunităților.

Citește mai mult

Casă cu panouri fotovoltaice

Ai prins loc în programul Casa Verde Fotovoltaice? Cel mai așteptat moment pentru 87.500 de persoane, a sosit! Agenţia Fondului de Mediu (AFM) a anunțat deschiderea selecției instalatorului pentru programul Casa Verde 2023 de pe inscrierionline.afm.ro . Foto - Profimedia

Citește mai mult

Impact Day

„De la curățarea plajelor și a parcurilor de deșeuri în Statele Unite, până la asigurarea cu produse de bază pe cei cu dizabilități din Coreea de Sud, până la hrănirea celor fără adăpost din Grecia, micro-activitățile din comunitatea noastră vor avea macro-rezultate pentru construirea unui viitor mai bun începând de azi”, a declarat Andrea Suarez, Global CEO al agenției UM.

Citește mai mult

Școala încrederii

„Eram înjurată de colegii din clasa paralelă, îmi spuneau cuvinte vulgare, unul dintre respectivii a îndrăznit să împingă intenționat o masă în spatele meu. A fost un an greu, mi s-a intensificat fobia socială, care are urmări și astăzi. În prezent sunt cadru didactic, și în cancelarie simt un alt bullying la adresa mea. Îmi văd de treabă liniștită, dar colegele m-au numit „muta" sau „speriata". Ele, de fapt, nu știu că în sufletul fiecăruia e o bătălie. Pot spune că am avut parte de bullying din liceu până în prezent. Doar că acum știu să-l gestionez”, mărturisește o profesoară care a trecut prin bullying.

Citește mai mult