Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Philips Sonicare

În București se estimează că există peste 6.000 de persoane fără adăpost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiază de asigurările de sănătate. Ceea ce înseamnă că, în cazul în care au probleme grave de sănătate, acești oameni nu pot decât să primească asistență medicală într-o ambulanță sau la o cameră de gardă, iar în maximum 48 de ore ei sunt trimiși acasă, sau înapoi pe străzi.

Citește mai mult

Conferință de presă ASAP

De 10 ani, România are obligația de a colecta selectiv deșeurile în toate unitățile de învățământ de pe teritoriul țării. Cu toate acestea, în realitate, școlile din țara noastră nu beneficiază de o infrastructură funcțională de colectare a deșeurilor. Lucrurile încep însă să se schimbe, după ce elevii din România au cerut autorităților acest lucru, printr-o petiție online semnată de 18.000 de persoane.

Citește mai mult

Noua tabletă Huawei

Noua tabletă Huawei are un display HD cu diagonala de 9,7 inci, integrat discret într-un design elegant și compact, și este disponibilă la un preț recomandat de 699 de lei. Are o carcasă ușoară și portabilă, ceea ce îți va permite să-ți ții aproape aplicațiile, jocurile și clipurile tale preferate, de care te vei putea bucura oriunde te-ai afla.

Citește mai mult