Sari la continut
alt

Advertorial check icon

Advertorialul este o formă de publicitate. Brandul sau organizația care semnează textul sunt responsabile pentru conținut.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Munca de acasă - Profimedia

Un raport al Forumului Economic Mondial (WEF) din ianuarie 2022 plasează amenințările de securitate cibernetică pe locul 7 în topul celor mai mari riscuri cu care ne confruntăm, lucru confirmat de cifrele FBI, care indică faptul că din martie 2020, în Statele Unite a existat o creștere de 400% a atacurilor cibernetice care vizează corporații, instituții guvernamentale și infrastructuri critice. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Birdville

Timp de 4 zile, 4 camere cu senzori de mișcare au fost amplasate în zone cheie din Deltă, alese împreună cu Iliuță Goean, ghid turistic al agenției Descoperă Delta Dunării, pentru a surprinde activitatea păsărilor. Ele au filmat doar când păsările se aflau în proximitate și se opreau după 10 secunde de inactivitate.

Citește mai mult

software - IT - getty

În 2022, compania își propune să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea pentru roluri cheie, precum dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analiză.

Citește mai mult

Dove Masterbrand HP

V-ați surprins vreodată uitându-vă în oglindă, nemulțumit sau plângându-vă de modul în care arătați? Poate nici nu vă dați seama că faceți acest lucru, însă obiceiuri dăunătoare, precum faptul că vă criticați mereu, sunt cu ușurință preluate de copilul dvs, autocritica fiind des întâlnită în rândul tinerilor. Foto Getty Images

Citește mai mult

Cristina Neagu - BRD

Numărul 8 al echipei naționale a fost declarată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume, de două ori cea mai bună jucătoare la Cupa Mondială, s-a aflat de cinci ori în echipa ideală a Ligii Campionilor și a câștigat numeroase medalii și trofee în competițiile interne și internaționale.

Citește mai mult