Sari la continut
alt

DedeSign check icon

DedeSign este un proiect DEDEMAN și reprezintă asistentul virtual pe care îți dorești să-l consulți când îți amenajezi locuința. O prezență discretă, DedeSign îți oferă sugestii și sfaturi concrete, te pune la curent cu noile trenduri în design și îți oferă concepte integrate ce te pot inspira astfel încât să-ți transformi încăperile locuinței sau grădina în spații care te reprezintă pe tine și pe cei dragi.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Dedesign.

Imaginează-ți că intri într-o cameră luminoasă, în care predomină nuanțele deschise și neutre. Ce sentiment îți creează? Cel mai probabil încerci o stare de relaxare și de calm. Asta pentru că stările noastre interioare pot fi modelate prin culoare. La polul opus, dacă îți continui exercițiul de imaginație și pătrunzi cu gândul într-o încăpere multicoloră, cu nuanțe saturate și vibrante, se poate să te simți energizat sau chiar agitat, nu-i așa?

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon dormitorul Dedesign

Bucătăria este inima casei, living-ul spațiul în care îți petreci timp cu familia și îți primești prietenii. La polul opus se află dormitorul, locul pe care îl asociem cu intimitatea, relaxarea și liniștea. Un spațiu doar al tău, gata să te primească și în care să te regăsești indiferent că te afli la sfârșitul unei zile obositoare, productive, stresante sau mai relaxante.

Citește mai mult