Sari la continut
alt

DedeSign check icon

DedeSign este un proiect DEDEMAN și reprezintă asistentul virtual pe care îți dorești să-l consulți când îți amenajezi locuința. O prezență discretă, DedeSign îți oferă sugestii și sfaturi concrete, te pune la curent cu noile trenduri în design și îți oferă concepte integrate ce te pot inspira astfel încât să-ți transformi încăperile locuinței sau grădina în spații care te reprezintă pe tine și pe cei dragi.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Amenajare bucătărie

În majoritatea apartamentelor din blocuri vechi, bucătăria este puțin mai mare ca baia, iar în cele noi, dimensiunile sunt atât de reduse încât a ajuns să ne numească chicinetă. Și pe bună dreptate. Astfel, amenjarea unei bucătării de dimensiuni reduse pare o provocare încă și mai mare decât cea unei băi mici.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Grădină cu buget mic

Costurile pentru amenajarea unei grădini așa cum vezi în revistele de specialitate pot trece cu ușurință de câteva zeci de mii de euro, ceea ce poate fi descurajator dacă nu vrei să investești o sumă prea mare într-un spațiu pe care nu-l folosești permanent. Și nu ar trebui, pentru că poți accesa soluții mai ieftine și mai sustenabile.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon DedeSign, amenajare grădină

În zilele toride de vară, promisiunea unei seri liniște într-o grădină oricât de mică este cât se poate de tentantă. Dacă ai un astfel de spațiu, indiferent de suprafață, îl poți transforma într-o loc plăcut și relaxant în care să-ți petreci timp cu familia și să-ți primești prietenii.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Alb și negru în designul interior

Pentru a evita ca locuința ta să devină întunecată, amintește-ți că accentele de negru ar trebui să reprezinte un procent mic din întreaga amenajare. Cu puțin curaj, poți obține un efect de impact care să te surprindă și pe tine- dublează acest procent într-un spațiu luminos și aerisit. Iată câteva ponturi foarte importante care să te ajute să păstrezi echilibrul.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Terasa Kendra

Pentru tine grădina este un spațiu unde vrei să iei masa sau doar să-ți bei cafeaua dimineața? Este un spațiu suficient de generos încât să poți găzdui petreceri și să-ți inviți prietenii sau să organizezi un grătar? Nu pleca pe drumul unei amenajări fără să ai ideile schițate. Realizează un plan al grădinii în care să delimitezi diferite zone și să indici căile de acces.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Balcon DedeSign1

Pentru diminețile leneșe de vară și pentru serile în care îți dorești doar relaxare și un pahar cu vin sau un ceai răcoritor, recunoaște: balconul, mai ales dacă locuiești la bloc, nu e prima ta opțiune. Faci slalom printre borcane, lădițe cu legume, bicicleta copilului, geanta ta de antrenament și două-trei ghivece cu plante uscate.

Citește mai mult