Sari la continut
alt

DedeSign check icon

DedeSign este un proiect DEDEMAN și reprezintă asistentul virtual pe care îți dorești să-l consulți când îți amenajezi locuința. O prezență discretă, DedeSign îți oferă sugestii și sfaturi concrete, te pune la curent cu noile trenduri în design și îți oferă concepte integrate ce te pot inspira astfel încât să-ți transformi încăperile locuinței sau grădina în spații care te reprezintă pe tine și pe cei dragi.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon dormitorul Dedesign

Bucătăria este inima casei, living-ul spațiul în care îți petreci timp cu familia și îți primești prietenii. La polul opus se află dormitorul, locul pe care îl asociem cu intimitatea, relaxarea și liniștea. Un spațiu doar al tău, gata să te primească și în care să te regăsești indiferent că te afli la sfârșitul unei zile obositoare, productive, stresante sau mai relaxante.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Scaun și birou pentru copil

Biroul este foarte important: aici, copilul își va face temele și va participa la cursurile online. Așadar, ar trebui să fie spațios, foarte ușor de curățat, rezistent și să beneficieze de lumină naturală. Iată de ce ar treui să ținem cont și când cumpărăm scaunul.

Citește mai mult