Sari la continut
alt

DedeSign check icon

DedeSign este un proiect DEDEMAN și reprezintă asistentul virtual pe care îți dorești să-l consulți când îți amenajezi locuința. O prezență discretă, DedeSign îți oferă sugestii și sfaturi concrete, te pune la curent cu noile trenduri în design și îți oferă concepte integrate ce te pot inspira astfel încât să-ți transformi încăperile locuinței sau grădina în spații care te reprezintă pe tine și pe cei dragi.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Chalet1

Spațiu al odihnei, dormitorul trebuie să fie cât mai confortabil și mai liniștitor astfel încât să te invite la relaxare, la sfârșitul fiecărei zile. E necesar însă ca același spațiu să-ți ofere energia de a începe o nouă zi. Cum obții această ambivalență fără a omite principiul funcționalității?

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Baia Gold Leaf

Designerii DedeSign arată cum poate fi realizată amenajarea unei băi, astfel încât un spațiu funcțional să devină unul de lux, respectând câteva principii simple. Vom explora elementele de design ale băii Gold Leaf și vom observa cum putem combina sticla cu ceramica și accentele alese cu atenție pentru a crea o atmosferă elegantă și pentru a face o baie mică să strălucească.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon emotie de toamna

Fiecare anotimp își are propriul farmec, dar parcă niciunul nu pune atâta forță în orchestrarea simfoniei culorilor, așa cum o face toamna. În lumina sa blândă, galbenul, ruginiul, ocrul, verdele închis sau oranjul ni se dezvăluie în tonuri noi, iar combinațiile dintre ele reușesc să ne ia de fiecare dată prin surprindere.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Living multicolor Stark

Culoarea sau, mai exact, combinația de culori este printre cele mai importante decizii pe care trebuie să le iei în schițarea planului de design al unei încăperi. Nu e neapărat greșit să pleci de la culoarea ta preferată, dar e necesar să iei în calcul și alte aspecte: semnificația culorilor, utilizarea spațiului care trebuie amenajat, suprafața lui, sursele de lumină sau stilul de design pe care ți-l dorești.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon dormitor copii

Fiecare în camera lui. Aceasta pare să fie situația ideală atunci când ai doi sau mai mulți copii. Au intimitate, își pot desfășura activitățile în liniște și o pot personaliza în funcție preferințe și pasiuni. De multe ori însă, spațiul nu permite acest lucru, iar amenajarea unei camere pentru doi copii poate fi o adevărată provocare. Mai ales dacă sunt fată și băiat, iar diferența de vârstă este destul de mare. Cu toate acestea, este un context pe care îl poți privi dintr-o perspectivă câștigătoare.

Citește mai mult