Sari la continut
alt

DedeSign check icon

DedeSign este un proiect DEDEMAN și reprezintă asistentul virtual pe care îți dorești să-l consulți când îți amenajezi locuința. O prezență discretă, DedeSign îți oferă sugestii și sfaturi concrete, te pune la curent cu noile trenduri în design și îți oferă concepte integrate ce te pot inspira astfel încât să-ți transformi încăperile locuinței sau grădina în spații care te reprezintă pe tine și pe cei dragi.


Articole publicate check icon

Craciun - dedesign

Oricând de mult așteptăm perioada sărbătorilor de iarnă pentru atmosfera caldă și bucuria pe care ni le aduc, zilele de dinaintea Crăciunului pot fi copleșitoare. Lista lucrurilor pe care trebuie să le facem devine tot mai lungă, iar timpul tot mai scurt: cumpărături, împachetarea cadourilor, curățenie, decorarea casei și împodobirea bradului, pregătirea mâncărurilor, planificarea întâlnirilor cu cei dragi.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Concept design

Sunt încăperi care nu ne spun nimic sau chiar ne displac, și încăperi de care ne îndrăgostim imediat ce le trecem pragul. Fie pentru că ne spun discret o poveste de viață sau subliniază un tip de personalitate, fie datorită îmbinării armonioase a culorilor, formelor și texturilor ori a energiei pe care o răspândește.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon DedeSign baie

Respectarea principiilor designului modern în amenajarea unei băi te poate ajuta să obții un spațiu elegant, dar în același timp revigorant și relaxant. Tot ce trebuie să faci este să înveți să te joci cu liniile, formele geometrice, culorile și materialele naturale.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Open space

În multe dintre ansamblurile rezidențiale noi, fie că e vorba de o casă sau de un apartament într-un bloc, bucătăriile sunt de tip open space, iar delimitarea față de living este destul de estompată. Asta reprezintă o provocare când vine vorba de designul interior, mai ales dacă îl faci pe cont propriu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Energie

Dacă ai un spațiu suficient de generos încât să-ți amenajezi o grădină sau o terasă, poți miza pe principiile Feng Shui pentru a-l transforma în locul de acasă în care să-ți recapeți energia după o zi lungă de muncă. Sau unde să-ți începi o zi care se anunță poate mai complicată.

Citește mai mult