Sari la continut
alt

Oana Velicucheck icon

CEO Metropolitan Life Pensii

Oana Velicu lucrează de peste 16 ani în industria asigurărilor de viață și pensiilor administrate privat și are o îndelungată experiență în aria operațională a companiei Metropolitan Life România. De-a lungul anilor, a ocupat funcții de coordonare în echipele AIG Life România și Alico Asigurări România. În cadrul Metropolitan Life România, a fost implicată și a condus proiecte majore de strategie ale companiei, iar din acest an, conduce, în calitate de CEO (Chief Executive Oficer), Metropolitan Life Pensii România.

Anterior poziției de CEO Metropolitan Life Pensii, Oana Velicu a fost Directorul de Operațiuni al companiei de asigurări de viață, funcție din care a coordonat activitatea departamentelor ce alcătuiesc divizia Operațiuni (New Business, Underwriting, Servicii pentru clienți, Despăgubiri și Call Center).

Oana Velicu a absolvit cursurile Academiei de Științe Economice București, Facultatea de Comerț și studii post-universitare specializarea Sisteme de Marketing. Deține diplomă LOMA cu specializări în principiile asigurărilor și operațiunile în companii de asigurări. 

Oana Velicu

Metropolitan Life, parte din MetLife Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, consolidează aria de management prin două schimbări strategice, care vor avea loc începând din ianuarie 2017, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Citește mai mult