Sari la continut
alt

Loredana Voiculescucheck icon

Loredana Voiculescu este editor la Republica și are aproape 20 de ani de experiență jurnalistică, Este specializată în jurnalism economic. A lucrat la Adevărul și la Gândul.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Dan Schwartz

„Sunt românii care înțeleg bogăția prin a-și asigura lor, familiilor lor, un standard de viață rezonabil și în același timp prin a împărți o parte din ceea ce câștigă cu societatea și prin aceasta se simt foarte bine social”.

Citește mai mult

In fata ta - Alexandru Rafila

Întrebat despre cum ar arăta o lume fără vaccinuri, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că nu vrea să se gândească la această variantă, dar a avertizat că ar putea exista milioane de copii și adulți decedați anual din cauza creșterii numărului de cazuri de boli infecțioase, inclusiv reapariția unor boli grave precum poliomielita.

Citește mai mult

Alexandru Rafila - 2024

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a dezvăluit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că a făcut gesturi de recunoștință către colegii săi din domeniul medical. Rafila a menționat că oferea cu plăcere mici atenții sau cadouri, considerând această practică drept un act de colegialitate, fără a-i atribui alte semnificații. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește mai mult

Ministru ușă

„A făcut legea educației, cu echilibru, cu calmul dumnealui, a pus la punct proiectele cu Banca Mondială care au asigurat reforma educației nu numai în timpul mandatului său, dar și după, și a finalizat statutul personalului didactic, a clarificat problema învățământului particular...”

Citește mai mult

Remus Pricopie

Nevoia de a trage învățăminte din lecțiile istoriei în contextul conflictului din Ucraina a fost subliniată recent de către profesorul universitar doctor Remus Pricopie, rector al SNSPA. Acesta a evidențiat în cadrul emisiunii „În fața ta” de la Digi24, similitudinile cu evenimentele din perioada interbelică și cele din Al Doilea Război Mondial. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește mai mult