Sari la continut
alt

Loredana Voiculescucheck icon

Loredana Voiculescu este editor la Republica și are aproape 20 de ani de experiență jurnalistică, Este specializată în jurnalism economic. A lucrat la Adevărul și la Gândul.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Tarom - Profimedia

Cezar Osiceanu, cel mai vechi pilot al companiei, cu o experiență de 44 de ani, a explicat în cadrul emisiunii „În fața ta" de la Digi24, cauzele acestei situații critice, a vorbit despre situația actuală a TAROM și a împărtășit experiențele sale personale dureroase. Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Citește mai mult

Mirela Bucovicean

„Am intrat în primul faliment fiind îndrăgostită de business-ul pe care îl aveam și am tot sperat că o să fie mai bine, nu a fost. În real estate, în crash, în timp ce eu îi sfătuiam pe investitorii mei din domeniu să vândă tot și să facă exit, eu încă stăteam acolo, nu știu de ce, decât că eram melancolică. Cea de-a doua lecție foarte importantă este aceea de a sta concentrat și de a fi focusat pe drumul tău. Eu am pierdut foarte mult și ca evoluție de business și ca, poate, și evoluție personală, de bani nu mai zic, împrăștiindu-mă în atât de multe afaceri. Deci eu cred că performanța într-un domeniu vine din această focusare, din concentrarea pe ceva cu obiective clare și cu determinarea unui pitbull”, a povestit Mirela Bucovicean la Business sănătos.

Citește mai mult