Sari la continut
alt

Loredana Voiculescucheck icon

Loredana Voiculescu este editor la Republica și are aproape 20 de ani de experiență jurnalistică, Este specializată în jurnalism economic. A lucrat la Adevărul și la Gândul.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Mihnea Măruță

„Cea mai bună carte despre relația real-digital-virtual pe care am citit-o vreodată”. Așa descrie cunoscutul gazetar și scriitor Cristian Tudor Popescu volumul semnat de Mihnea Măruță, volum intitulat „Identitatea virtuală. Cum și de ce ne transformă rețelele de socializare” și publicat de Editura Humanitas.

Citește mai mult

Klaus Iohannis.-

Klaus Iohannis a spus că revendicările sindicatelor din învățământ nu pot fi satisfăcute „de azi pe mâine”, dar pe viitor, prin legea salarizării unice vor fi găsite „soluţii pozitive” pentru angajaţii din educaţie. (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

Ioan Iacob - FlowX

FlowX.ai, un startup românesc, a ridicat o finanțare de 35 de milioane de dolari, peste cea de 28,5 milioane de dolari obținută în 2017 de primul unicorn românesc, UiPath. Sursa foto seedblink.com

Citește mai mult

Joe Biden - G7

Finanţarea acordată este parte din Parteneriatul pentru infrastructură şi investiţii globale (PGII) în cadrul căruia va fi acordată suma de 600 de miliarde de dolari, până în 2027, în investiţii în infrastructură în întreaga lume. Foto: Profimedia

Citește mai mult

Florin Citu - Inquam Photos / George Călin

Fostul premier și președinte PNL Florin Cîțu a declarat la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că cea mai bună variantă pentru români și pentru PNL ar fi formarea unei coaliții de dreapta - din care ar putea face parte USR, UDMR și minoritățile - sau un guvern minoritar. „Orice alternativă fără PSD la guvernare ar da un rezultat mai bun pentru români”, crede el. De ce nu se face asta? „Poate unora le e frică”, spune Florin Cîțu. (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

Cuzin Toma

Crescut într-o colonie muncitorească, Cuzin Toma a povestit la „Scenă Deschisă” că a plecat de acasă la 11 ani, a muncit în mină ca electrician, a fost balerin la „Doina Gorjului”, iar în final a ajuns în București, după fata de care se îndrăgostise la țară, care ulterior i-a devenit soție. (Foto: Facebook Cuzin Toma)

Citește mai mult