Sari la continut
alt

Florentin Ţucacheck icon

Florentin Ţuca este Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Având o experienţă profesională de 23 ani, este specializat în drept societar, concesiuni şi PPP, precum şi fuziuni şi achiziţii. De asemenea, el deţine o bogată activitate de reprezentare în proceduri de arbitraj intern şi internaţional, cu deosebire speţe rezultând din încălcarea diverselor tratate bilaterale privind protecţia reciprocă a investiţiilor.

În calitate de consultant/expert, Florentin Țuca a fost implicat în procese de elaborare a unor proiecte legislative în diverse domenii (privatizări, concesiuni, sectorul bancar etc). Florentin Ţuca este Doctor Magna cum laude în Parteneriat Public-Privat și membru în Consiliul Științific, organism consultativ pe lângă Colegiului Curții de Arbitraj Comercial Internațional (Camera de Comerț și Industrie a României). În anul 2012, el a fost desemnat `European Managing Partner of the Year”, de publicația londoneză The Lawyer.


Articole publicate check icon

Roland Garros

Turneul Roland Garros de anul acesta se anunță al dracului de îndârjit. Asta în primul rând pentru că pe lista favoriților se înghesuie cam multă lume. Dacă ar fi să scot zece lei din buzunar și să-i depun la casa de pariuri, mă tem că m-aș cam încurca în socoteli. O să încerc, totuși. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult