Sari la continut
alt

Andrei Avădăneicheck icon

Cu o experiență vastă în tehnologie și securitate cibernetică, Andrei Avădănei a fondat în 2011 DefCamp, cea mai mare conferință de securitate cibernetică și hacking din Europa Centrală de Est, care are loc anual. În cele 10 ediții de până acum, conferința a reunit aproape 10.000 de participanți din peste 55 de țări și 150 de orașe, pasionați de hacking, vulnerabilități cibernetice și interesați să își dezvolte abilitățile tehnice.

Prin toate acțiunile întreprinse, Andrei continuă să aibă un rol activ în dezvoltarea ecosistemului infosec și este unul dintre cei mai influenți oameni din industria securității informațiilor la nivel regional și internațional.

În 2015, Andrei și-a valorificat expertiza în materie de securitate și cunoștințele de afaceri pentru a înființa Bit Sentinel, o companie de securitate informatică, axată pe protejarea riguroasă a organizațiile împotriva amenințărilor cibernetice.

Andrei este și co-fondator al CyberEDU.ro, o platformă tehnică educațională ce oferă exerciții și provocări pentru toate nivelurile de cunoștințe în securitate informatică, precum și coordonator al echipei de organizare a celui mai mare concurs de securitate cibernetică pentru liceenii și studenții din România - UNbreakable Romania.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon cyber crime

Domeniul securității cibernetice este singurul care a avut rata șomajului 0 de când a apărut pe piață, fapt ce indică dezechilibrul dintre cererea de specialiști și numărul acestora. Mai mult, cerințele specifice pe care trebuie să le îndeplinească o persoană ce dorește un job în domeniul securității cibernetice evoluează mult mai rapid decât în alte domenii. Foto: Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia

Citește mai mult