Sari la continut
alt

Carmina Dragomircheck icon

CEO Metropolitan Life

Carmina Dragomir are o experiență de aproape 2 decenii în servicii financiare. De-a lungul timpului, a ocupat mai multe funcții de management în operațiuni, finanțe, produse, IT, project management și risk management. După 10 ani în care a avut funcții de conducere în cadrul Departamentului de Operațiuni, Carmina Dragomir a fost numită manager general al AVIVA în România și s-a ocupat de integrarea operațiunilor companiei în subsidiara MetLife România. În urma succesului înregistrat, în ianuarie 2014, Carmina Dragomir a fost numită General Manager și Head of Operations al sucursalei MetLife Italia, fiind în continuare membru al Consiliului de Administrație Metropolitan Life. Începând din octombrie 2017, Carmina Dragomir conduce, în calitate de CEO, Metropolitan Life România.

Carmina Dragomir este absolventă a Facultății de Informatică a Academiei de Științe Economice București și deține un certificat Fellow Life Management LOMA Institute și un certificat Harvard în Leadership .

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life România

Metropolitan Life anunţă numirea Carminei Dragomir în funcția de CEO în România, începând cu 1 octombrie 2017, după primirea aprobărilor din partea autorităților. Carmina Dragomir va prelua această funcţie de la Emilia Bunea, care a condus operaţiunile Metropolitan Life din România în ultimii trei ani.

Citește mai mult