Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Schimbari în topul industriei de asigurări. Metropolitan Life o numește pe Carmina Dragomir în poziția de CEO în România

Metropolitan Life anunţă numirea Carminei Dragomir în funcția de CEO în România, începând cu 1 octombrie 2017, după primirea aprobărilor din partea autorităților. Carmina Dragomir va prelua această funcţie de la Emilia Bunea, care a condus operaţiunile Metropolitan Life din România în ultimii trei ani, se arată într-un comunicat oficial al companiei.

Carmina Dragomir se alătură Metropolitan Life România după ce a deținut poziția de Deputy CEO & COO al MetLife Italia, în ultimii trei ani. Din noua sa funcție, Carmina va raporta lui Dirk Ostjin, Regional Head MetLife, Europa Centrală și de Vest. Experiența sa în cadrul Metropolitan Life a început în 2003 și include poziții de conducere anterioare, precum COO, în cadrul Metropolitan Life România.

"Este o reală oportunitate să mă întorc la ceea ce consider a fi una dintre piețele cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune. Consider că Metropolitan Life poate juca un rol esențial în modelarea viitorului pieței de asigurări din România și sunt onorată să conduc o echipă formată din unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu", a declarat Carmina Dragomir (foto stânga).

Emilia Bunea a condus operaţiunile Metropolitan Life din 2014, în funcția de CEO. În timpul carierei sale la Metropolitan Life, Emilia Bunea a consolidat operaţiunile companiei pe plan local şi a dezvoltat o echipă puternică de profesionişti şi talente.

"Sunt mândră de realizările Metropolitan Life. În ultimii trei ani am crescut în mod semnificativ ponderea produselor de protecție, gradul de conștientizare asupra brand-ului la nivel local şi implicarea angajaților atât pe plan local, cât şi la nivel mondial. Mulțumesc echipei, consultanţilor și partenerilor de business, care au făcut toate aceste realizări posibile: m-am bucurat de fiecare clipă a călătoriei noastre împreună!”, susține Emilia Bunea.

Parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume, Metropolitan Life își desfășoară activitatea de peste 18 ani în România. În prezent, Metropolitan Life deservește două milioane de clienți care beneficiază de asigurări de viață și pensii private, având o echipă de 170 de angajați și 500 de agenți. O companie care pune clientul în centrul activităţii sale, Metropolitan Life urmărește să-și mențină rolul esențial de jucător, educator și facilitator, pe piața asigurărilor de viaţă din România. Într-o lume aflată în continuă schimbare, compania este alături de clienţii săi, în toate etapele vieţii lor, prin soluţii simple şi performante.

Despre Metropolitan Life, parte din MetLife, Inc.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE: MET), care prin subsidiarele și afiliații săi (“MetLife”), este una dintre cele mai importante companii ce oferă servicii financiare – asigurări de viată, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor – pentru a sprijini clienți individuali și instituționali, într-o lume aflată într-o evoluție continuă. Înființată în anul 1868, MetLife are operațiuni deschise în peste 40 de tări și deține poziții de conducere în piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa and Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, accesați www.metlife.com.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult