Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Frans Timmermans - Viorica Dancila

Reprezentanții Uniunii Europene fac în aceste zile cunoștință cu fake-news-ul împrăștiat național la televizor, pe rețelele de socializare, pe panourile outdoor și în pliantele distribuite pensionarilor. Ieri, într-o zi extrem de tensionată din lunga bătălie pentru statul de drept din România, contul lui Frans Timmermans a fost asaltat de trolli.

Citește mai mult

UNTOLD

În primăvara anului 2015, pe 5 martie, se anunța oficial la Cluj lansarea conceptului care stă în spatele festivalului UNTOLD. Fondatorii promiteau că va fi cel mai mare eveniment din România, organizat la standarde internaționale din toate punctele de vedere - experiența de poveste la care iau parte spectatorii, artiștii din prima linie a topurilor, scenele spectaculoase cu elemente de producție unice și măsuri de securitate ca afară.

Citește mai mult

Eugen Orlando Teodorovici - Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Veți spune că pentru a gospodări țara, Executivul oricărui stat are dreptul de a crește și scădea taxele și impozitele. Adepții acestei idei pot fi însă de acord cu faptul că modificarea structurală a Codului Fiscal peste noapte, fără dezbatere publică și fără studii de impact este extrem de nocivă pentru mediul de afaceri. (Foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Citește mai mult

Pacient cu HIV

„Sunt județe întregi în care nu am identificat un stomatolog deschis față de pacienții cu HIV. Uneori le este teamă că dacă vor trata pacienți cu HIV în care își vor pierde clientela, sunt medici care se sperie și nu știu să reacționeze”, spune Iulian Petre, directorul executiv al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA). (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult