Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

DOR de România

„Dorul este un dor față de niște repere care ne defineau existența la un anumit moment, cu care am crescut cumva, care erau reperele noastre cele mai stabile. Asta înseamnă că puteau să fie repere materiale. Cu cât e mai străină țara în care plecăm după aceste repere, cu atât mai puternic este și dorul acesta resimțit”, spune antropologul Alexandru Dincovici, doctor în sociologie.

Citește mai mult

Bursă MBA

Campania se adresează persoanelor cu minimum trei ani de experiență profesională postuniversitară într-un rol executiv, care doresc să facă un pas nou în carieră și cunosc limba engleză la nivel avansat. Înscrierile încep de astăzi, 26 noiembrie 2021.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult

O femeie merge pe lângă un magazin de lux din centrul Bucureștilor

La pensii, specialii sunt speciali, cu sume aberante pe care le iau lunar fără să fi contribuit de-a lungul carierei, din care s-au retras anticipat. Mai punem salariile din domeniul public, în unele domenii cu mult mai mari decât cele din privat și iese o atmosferă de sanatoriu de boli mintale al finanțelor publice. Un loc al smintiților în care fiecare vorbește în limba lui și face după cum îl taie capul. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult