Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Clinica de Hemato-Oncologie și Oncologie Pediatrică

Asociația „Dăruiește viață” a anunțat miercuri renovarea completă a Clinicii de Hemato-Oncologie și Oncologie Pediatrică de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara - un loc de referință pentru hemato-oncologia românească, unde a avut loc primul transplant celule stem la copii din România.

Citește mai mult

Școala în aer liber

Gâlceava aceasta rușinoasă e ca o radiografie a unui popor care- de la mic la mare- cam atâtea parale dă pe educație. Cam câtă energie și bunăvoință a investit în pregătirea școlilor în ultimele 6 luni- martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august și jumătate de septembrie.

Citește mai mult

Interlopi

Ce înțeleg în urma „misiunii reușite"- așa cum o numesc oamenii legii- victimele diverselor infracțiuni, între care cei care au rămas fără proprietăți din cauza cămătarilor, fetele forțate să se prostitueze, comercianții cărora li se percep taxe de protecție? Ce șanse au ei în fața interlopilor, dacă șefii Poliției Române se duc cu vorba bună și chipiul în mână să le „impună" respectarea legii?

Citește mai mult

O tânără ține un banner cu mesajul „Waiting for a change”, în Piața Universității, București

Inflația de candidați la primăria Bucureștiului aduce gustul rânced de ani 90 ai României, scăpată de sub Ceaușescu. Dintre toți pretendenții se remarcă doi în mod special- fostul președinte al României, Traian Băsescu și fostul premier (și președinte al Senatului), Călin Popescu Tăriceanu.

Citește mai mult

Interlopi

Un bun prieten dintr-o țară membră UE vine în România la fiecare 2-3 ani pentru o vacanță scurtă. Marea lui mirare este cât de multe mașini cu valoare de peste 50 de mii de euro sunt pe străzi, bulevarde și parcate pe trotuare. Sunteți o țară bogată, cu oameni bogați. Dacă vă plângeți că sunteți săraci, aveți o problemă:

Citește mai mult