Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Sebastian Kurz - Virica Dăncilă

Ce prostie, lipsă de maturitate, doar pentru niște acuze nefondate, neprobate, care nu au fost încă dovedite în Justiție! Mă felicit că am rămas aici, în România mea, unde liderii nu mă lasă la greu, sunt responsabili, refuză să demisioneze și astfel să arunce țara în debandadă (foto: Sebastian Kurz și Viorica Dăncilă- Raul Ștef/ Inquam Photos).

Citește mai mult

Florin Lăzărică

„Primul pas în a convinge angajatul că merită să își urmărească în cadrul companiei aspirațiile în carieră este acela de a asigura un climat de încredere reciprocă și de a consolida o relație interpersonală solidă cu cei din jur (manageri, colegi, parteneri de business). Al doilea pas este acela de a pune la dispoziție un proces <end-to-end>, simplu de parcurs și transparent astfel încât încrederea amintită anterior să se păstreze la nivel înalt.”

Citește mai mult

the new

Sub deviza “scratch that”, THE NEW promite o atitudine de digital punk și un model de business disruptiv, unde costurile variază în funcție de chimia client-agenție și de valorile comune. Chemistry BONUS pentru 2021: clientul stabilește fee-ul la prima campanie.

Citește mai mult

Elefant în interior

Ce e realmente greu de înțeles este că unii caută răspunsuri științifice și raționale la șamani, numerologi, vraci, influenceri și cântăreți, iar apoi își fundamentează deciziile rumegând frânturi de pseudo-știință, cu superstiții, pasaje din cărți sfinte citate greșit și le propagă cu senzația că au înțeles tot și dețin adevărul absolut.

Citește mai mult

Philippe Gabulon

„În prezent, avem angajați care reunesc 13 naționalități, o particularitate care ne ajută să identificăm și să dezvoltăm servicii și soluții inovatoare, deoarece multiculturalismul facilitează diversitatea de idei și de puncte de vedere”, spune Philippe Gabulon, CEO Societe Generale Global Solution Centre.

Citește mai mult