Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Facultatea de Drept

Cazul celor 40 de studenți care au fost prinși fraudând un examen și propuși spre exmatriculare este unul izolat și trebuie trecut cu vederea numai dacă acceptăm că întreg învățământul românesc este fără cusur, iar copiatul, ascultatul la căști în timpul examenelor, cumpărarea lucrărilor de licență de pe net, plagiatul nu sunt fenomene. (Foto: Unibuc.ro)

Citește mai mult

Bac în pandemie

La cabinetele medicilor de familie, pot fi încă găsite vaccinuri cu administrate injectabilă, ce se administrează oricărui copil mai mare de 6 luni, dar și oricărei persoane adulte. În farmacii sunt disponibile și vaccinuri ce pot fi administrate sub formă de spray nazal, adică fără înțepătură. În acest caz, copiii trebuie să fi împlinit 2 ani, pentru a-l primi (Inquam Photos/ Octav Ganea).

Citește mai mult

Școală în pandemie

În cazul în care avem acasă un copil bolnav, este recomandat ca membrii familiei să poarte mască, iar obiectele pe care le folosește copilul, cât și suprafețele, trebuie dezinfectate frecvent. De asemenea, toate încăperile trebuie aerisite frecvent (foto: Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu).

Citește mai mult