Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 20 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria „news" pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, site-ul stirileprotv.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Kaan Sipahi

„Avem programe prin care îi învățăm pe agenți cum să-și construiască o identitate pe Facebook, pe Instagram sau pe LinkedIn și cum să comunice acolo (...) Agentul care ne reprezintă trebuie să fie mai mult decât un vânzător, e necesar să fie o persoană care are o anumită disponibilitate, să fie un fel de prieten pe viață. Pentru că relația după semnarea unei polițe poate dura și câteva decenii”, spune Kaan Sipahi, Head of Face to Face Distribution Channel Metropolitan Life, într-un interviu pentru Republica.ro.

Citește mai mult

Armin van Buuren

”I can't wait to see you guys again!”- le transmite DJ-ul olandez spectatorilor din România pentru care a mixat încă de la prima ediție a festivalului UNTOLD. După o pauză de trei ani, provocată de pandemie și câteva încercări anunțate și apoi anulate de a participa la evenimente organizate în București, Armin van Buuren anunță că în 2023 revine la Cluj Napoca ca să mixeze pentru fanii din România.

Citește mai mult

Dan Popovici

„Suntem relativ aproape de o zonă în care este foarte bine să începem să construim pe termen lung, pe ambele clase mari de active, atât pe zona acțiunilor, cât și pe zona instrumentelor cu venit fix, a obligațiunilor”, spune Dan Popovici.

Citește mai mult

MASSIF 2023

Conceptul festivalului MASSIF este ,,Free Your Wild Side” și reprezintă o nouă viziune pentru România. Cele 3 zile la munte vor să ofere mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă, spun fondatorii UNTOLD în comunicatul care anunță oficial că primele abonamente și bilete sunt disponibile în 10 noiembrie.

Citește mai mult

Incident in trafic sector 4

Procurorii de la parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 au decis vineri că un individ care lovește 2 mașini în trafic, refuză să fie controlat la filtrele rutiere, fuge de lângă polițiști și jandarmi, trece în viteză pe trecerea de pietoni pe care erau oameni traversând, abandonează mașina și transmite amenințări publice la adresa echipajelor nu este un pericol pentru societate.

Citește mai mult