Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Microsoft ochi

„LinkedIn a devenit un jucător care schimbă regulile de până acum, mai ales în ceea ce privește modul în care găsim și recrutăm talente de pe piață. Informațiile de pe LinkedIn ne-au ajutat să intrăm pe o anumită piață și să ne dăm seama dacă vrem să fim acolo, dacă găsim oamenii potriviți.” (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life România

Pe parcusul anilor, am observat că românii au început să își dorească tot mai mult să aibă control asupra standardului lor de viață, dar și asupra evenimentelor neprevăzute. Într-o cercetare recentă, peste 74% dintre consumatori ne-au confirmat că prioritatea lor este să își păstreze o situație financiară stabilă și să se bucure de ceea ce au în prezent. De asemenea, pentru 70% dintre români este o prioritate să investească în educația copiilor.

Citește mai mult

Yves Martin

„Aici, oamenii nu stau să teoretizeze prea mult. Se merge pe alt principiu: aplici în practică direct și apoi te adaptezi, din punct de vedere al teoriei. În România, trecerea direct la fapte este în același timp proaspăt, răcoritor, dar și înspăimântător”, spune Yves Martin, Chief marketing Officer Orange România. (Foto: Marius Dumbrăveanu/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Cristinela Velicu

Aplicațiile din timpul cursului ne-au arătat cât de complexe sunt rețelele și care este impactul acestora, de la social media, până la fenomenul spălării banilor. Ne-a predat Dionysios Demetis, un profesor grec cu o formare profesională interesantă, a fost mai întâi matematician, apoi a absolvit doctoratul la London School of Economics and Political Science. S-a concentrat pe mai multe studii special realizate despre rețele și tehnici de spălare a banilor.

Citește mai mult

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

Campania este organizată de Asociația Transilvania Executive Education – TEE (numită de aici înainte „Organizator”), cu sediul în Cluj-Napoca, str. R. Ferdinand, nr. 22-26, etajul 3, C.I.F 33251955, reprezentată legal de către Dnul Moisă Tiberiu, în calitate de Președinte. Campania “Castigă o bursă la EMBA University of Hull” se va derula în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Citește mai mult