Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Philippe Gabulon

„În prezent, avem angajați care reunesc 13 naționalități, o particularitate care ne ajută să identificăm și să dezvoltăm servicii și soluții inovatoare, deoarece multiculturalismul facilitează diversitatea de idei și de puncte de vedere”, spune Philippe Gabulon, CEO Societe Generale Global Solution Centre.

Citește mai mult

Învestire Guvern Cîțu

Citiți memoriile Reginei Maria. Veți rămâne absolut mirați de similitudinile dintre personajele acelor vremuri și cele de astăzi. Sunt politicienii pe care-i merităm, pe care i-am votat, cărora le-am permis să acceadă unde sunt- lipsiți de scrupule, dau foc la țară ca să rămână la putere.

Citește mai mult

Nicușor Dan, primarul Capitalei

M-am uitat tot timpul cu admirație, respect și oarece invidie la matematicienii și fizicienii de top. Capacitatea lor de a simplifica un enunț, de a extrage întrebarea sau întrebările esențiale dintr-o problemă și de a-i găsi răspunsul sau soluțiile i-a așezat într-un fel de supra-specie (foto: Inquam Photos / Stefan Constantin).

Citește mai mult

Aeroportul din Kabul

Gândurile mele sunt în aceste zile la oamenii care au crezut în democrație, tinerii care au îndrăznit să-și radă barba, care au lucrat cu americanii ca translatori, tinerele care s-au apucat de școală crezând că țara lor se transformă, că ei au o șansă reală să trăiască în democrație. (Foto: Shakib Rahmani/ AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

Edy Chereji

„Din păcate, avem situații, în special în zona profesioniștilor din industrie, care au migrat în activități care nu au nicio legătură cu pregătirea și experiența lor, altfel onorabile: au devenit șoferi pentru Uber sau livratori, s-au apucat de construcții, au început să facă alte meserii”, spune Edy Chereji, directorul de comunicare al UNTOLD, într-un interviu pentru Republica.

Citește mai mult