Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 20 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria „news" pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, site-ul stirileprotv.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Bogdan Putinică

La șase luni după numirea sa în funcție, noul CEO al Microsoft România vorbește într-un interviu pentru Republica.ro despre cum vede impactul digitalizării asupra afacerilor și administrației în ansamblu, dar și despre efectele pozitive în lanț asupra educației, sănătății și serviciilor publice. „O companie care implementează tehnologia în activitatea uzuală are șanse să crească de cel puțin 1.8 ori mai mult decât celelalte”, spune el.

Citește mai mult

Cătălina Magui

„Reconectarea socială este extrem de importantă nu doar pentru companie, ci și pentru angajați. Încă de la începutul pandemiei, compania noastră a avut o abordare agilă și ne-am ajustat deciziile de revenire la birou în funcție de evoluția contextului, păstrând însă mereu atenția asupra modurilor în care ne putem proteja angajații”, spune Cătălina Magui, Director HR, Societe Generale Global Solution Centre.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Dedeman- logo aniversar

În 1992, într-o vreme când firmele se nășteau și dispăreau peste noapte, lua ființă la Bacău Dedeman. 30 de ani mai târziu, compania cu 100% capital românesc este o parte importantă din viețile și casele românilor: e lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare.

Citește mai mult

Achilleas Kanaris

Piața locală de telecomunicații este una extrem de concurențială, iar asta a condus la un fenomen din care toți au de pierdut- clienții vânează numai ofertele mici la abonamente, în detrimentul altor criterii de diferențiere care să-i ajute să ia decizii, cum ar fi calitatea serviciilor.

Citește mai mult

Achilleas Kanaris

Noul CEO al Vodafone România este un personaj distinct în rândul executivilor de top de aici. Achilleas Kanaris surprinde plăcut prin modul direct în care răspunde chiar și temelor pe care alți șefi de companii fie le evită, fie le ambalează în cuvinte neutre și mesaje vagi.

Citește mai mult

Paul Drăgan

„Am redus cantitatea de plastic folosită în restaurantele noastre cu 120 de tone anul acesta prin înlocuirea paielor din plastic cu hârtie, paie biodegradabile, compostabile, introducerea ambalajelor din carton și a tacâmurilor din lemn pentru salate și adoptând ambalaje durabile pentru gama noastră completă de înghețată. La nivel global, McDonald's și-a propus să folosească exclusiv ambalaje 100% regenerabile, reciclabile sau certificate până în 2025”, spune Paul Drăgan, executivul care conduce operațiunile lanțului McDonald’s în România.

Citește mai mult