Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Cadouri protocol de Crăciun

Bugetele pentru cadourile de protocol sunt în funcție de mărimea firmei, dar jucătorii din piață spun că valoarea unui colet mediu se încadrează între 150 și 200 de lei. Există, ca în orice domeniu, trenduri, dar și cadouri evergreen, ce nu dau greș niciodată.

Citește mai mult

Klaus Iohannis - Presidency.ro

„Guvernul nu dorește să taie pensii și salarii, ba dimpotrivă, dorește să respecte legislația (...) Nu sunt de părere că deficitul poate fi corectat prin tăieri de salarii sau pensii. Nu vor fi tăieri de salarii și pensii și nu vor fi nici înghețări. Oamenii nu pot fi pedepsiți pentru proasta guvernare PSD-istă” a declarat președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă susținută la Cotroceni.

Citește mai mult

Lia Olguța Vasilescu, duminică, după alegeri

Toți caută vestea bună din bătaia încasată pe 24 noiembrie de PSD. Manda că Dolj e în top 10 ca rezultate, Fifor că dna Dăncilă a luat 3 mil voturi, dna Dăncilă că a recuperat din pierderea de la europarlamentare. Oamenii aceștia sunt orbi, surzi, lipsiți de creier. E simplu: pentru PSD rezultatele de duminică reprezintă o catastrofă, indiferent de cum o împachetezi, cum îi spui, cum o desenezi. Catastrofă, dezastru, urât, rău. (Foto: Inquam Photos/ George Calin)

Citește mai mult

Viorica Dancila - FB - Foto Facebook/Viorica Dancilă

Cei care vor sta acasă acasă le dau motive întemeiate social democraților să spună că de fapt mulți români nu au fost deranjați de OUG 13 sau de atacurile succesive la adresa Justiției, dar nici de intervenția violentă din partea Jandarmeriei executată la ordin politic în 10 august 2018. Foto Facebook/Viorica Dancilă

Citește mai mult

Dreptul la toalete

„Copiii au nevoie de condiții de igienă decente în școli. Este dreptul lor, nu un privilegiu, sunt absolut de acord cu asta. Ei trebuie să fie în siguranță, să se simtă confortabil, să nu le fie frig, să aibă un grup sanitar decent, cu un loc unde să se și spele pe mâini”, spune Andra.

Citește mai mult