Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 20 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria „news" pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, site-ul stirileprotv.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Mașini parcate pe trotuar

De luni, 15 august, 2022, toți proprietarii de autoturisme care doresc să parcheze în zonele centrale trebuie să plătească. O schimbare totală de paradigmă a administrației, într-un oraș în care mulți cetățeni s-au obișnuit că totul este subvenționat sau gratuit. În zona zero, primele două ore vor fi 10 lei/ oră și dublu începând cu ora a treia. Perimetrul include Piața Universității și este delimitat de Piața Rosetti, str. Tudor Arghezi, str. Dimitrie Gerota, str. J.L. Calderon, str. CA Rosetti, bd. Nicolae Bălcescu, str. Ion Câmpineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, str. Halelor, Piața Unirii, bd. Unirii, bd. Mircea Vodă, str. Matei Basarab, bd. Hristo Botev.

Citește mai mult

UNTOLD 2022

Anul acesta, festivalul de la Cluj- Napoca a trecut un prag. Sentimentul pe care-l ai aici este că spectatorii nu mai vin aici neapărat ca să vadă un DJ sau o formație ori vreun anume artist preferat, cât mai mult pentru întreaga poveste, decoruri, spectacolele și evenimentele organizate de parteneri în cele 4 zile în perimetrul UNTOLD.

Citește mai mult

Untold 2022

După o ediție Neversea 2022 care a depășit așteptările în ceea ce privește numărul de participanți (peste 260 de mii de persoane în 4 zile), fondatorii celor mai mari festivaluri din România se pregătesc pentru UNTOLD. Aproape o lună au în acest an la dispoziție între cele două evenimente. Joi a fost anunțat programul oficial, artiștii și scenele pe care urcă aceștia.

Citește mai mult

Buton dark mode Republica

72% dintre românii cu acces la internet îl folosesc pentru a găsi informații pe motoarele de căutare, 63% pentru a citi știri, 55% pentru emailuri, 43% pentru a uploada poze / video, 43% pentru a căuta informații despre produse și servicii, 40% pentru mica publicitate, 40% pentru a citi bloguri și 31% pentru a juca jocuri online.

Citește mai mult

Neversea 2022

„În 2020, când a început pandemia, erau vândute aproximativ 20.000 de abonamente pentru NEVERSEA. Din cauza crizei sanitare, am fost nevoiți să amânăm ediția pentru anul următor, apoi pentru 2022, motiv pentru care le-am propus celor care își rezervaseră participarea să-și păstreze locul, garantându-le că vor avea acces oricând la următoarele trei ediții la alegerea lor. 9 din 10 persoane au ales să păstreze abonamentele, o spunem cu mândrie, pentru că asta arată multe despre publicul care vine la NEVERSEA”, spune Edy Chereji, directorul de comunicare al celui mai important festival de la malul mării,

Citește mai mult

Smartphone-uri

Împărțirea pe fracții a deșeurilor din gospodărie - nu atât de populară în București - se practică de mulți ani în orașe mai mici ale României. Exercițiul tomberoanelor colorate care trebuie să-ți ajungă pentru depozitarea gunoiului o săptămână te face să vezi cu ochii tăi cât produci. Faptul că achiți o taxă de salubritate în fiecare lună te face mai conștient. Însă exercițiul cel mai bun vine când te întrebi unde ar trebui să arunci corect obiectul din mână.

Citește mai mult

Delia Moise

„Nu pot să îmi văd chipul în oglindă, dar pot să mi-l ating cu mâinile. Da, nu mă pot bucura de amintiri în colecția mea fotografică, dar am în suflet colecții întregi de sentimente. Nu știu cum arată răsăriturile și apusurile, dar razele soarelui se simt la fel și pentru mine. Voi ce ziceți, sunt sau nu sunt diferită?” Așa și-a început anul trecut Delia, o tânără nevăzătoare, un discurs despre incluzivitate, în fața a zeci de oameni.

Citește mai mult