Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

articol audio
play icon mic icon Nu-ți feri privirea. 30 de ani de HIV în România

„Suntem la 30 de ani la primul moment în care s-a vorbit deschis, la un post de televiziune național, despre HIV- SIDA, dacă nu mă înșel, în 26-27 decembrie 1989. La momentul respectiv a fost ceva de genul, oameni din lumea medicală, veți fi confruntați cu o problemă!” își amintește dr. Mariana Mărdărescu.

Citește mai mult

Violeta Luca

„Nu mai cred în modelul în care pur și simplu memorezi tone de informații și mai departe nu le conectezi, pentru că puterea informației este modul în care faci conexiunile, modul în care o aplici, o utilizezi, îi augmentezi valoarea, nu doar stocarea și predarea ei exact cum ai învățat-o.”

Citește mai mult

Cadouri protocol de Crăciun

Bugetele pentru cadourile de protocol sunt în funcție de mărimea firmei, dar jucătorii din piață spun că valoarea unui colet mediu se încadrează între 150 și 200 de lei. Există, ca în orice domeniu, trenduri, dar și cadouri evergreen, ce nu dau greș niciodată.

Citește mai mult

Klaus Iohannis - Presidency.ro

„Guvernul nu dorește să taie pensii și salarii, ba dimpotrivă, dorește să respecte legislația (...) Nu sunt de părere că deficitul poate fi corectat prin tăieri de salarii sau pensii. Nu vor fi tăieri de salarii și pensii și nu vor fi nici înghețări. Oamenii nu pot fi pedepsiți pentru proasta guvernare PSD-istă” a declarat președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă susținută la Cotroceni.

Citește mai mult

Lia Olguța Vasilescu, duminică, după alegeri

Toți caută vestea bună din bătaia încasată pe 24 noiembrie de PSD. Manda că Dolj e în top 10 ca rezultate, Fifor că dna Dăncilă a luat 3 mil voturi, dna Dăncilă că a recuperat din pierderea de la europarlamentare. Oamenii aceștia sunt orbi, surzi, lipsiți de creier. E simplu: pentru PSD rezultatele de duminică reprezintă o catastrofă, indiferent de cum o împachetezi, cum îi spui, cum o desenezi. Catastrofă, dezastru, urât, rău. (Foto: Inquam Photos/ George Calin)

Citește mai mult