Sari la continut
alt

Alex Livadarucheck icon

Jurnalist și producător de televiziune cu o experiență de peste 15 ani în presă. A coordonat în calitate de producător general echipa Pro Tv care a câștigat premiul Emmy la categoria "news" pentru campania "Tu știi ce mai face copilul tău?". A lansat cea mai cunoscută emisiune de investigații și reportaje "România, te iubesc", difuzată de Pro TV. A coordonat, în calitate de content manager, siteul stirileprotv.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

Facebook

Unilever, Coca-Cola, The North Face, REI, Patagonia, Ben and Jerry’s, Upwork, Eddie Bauer, Arc'teryx, Magnolia Pictures au fost primele branduri care au înghețat bugetele de promovare pe Facebook, iar numărul firmelor care anunță că nu vor mai comunica pe platformele sociale ale lui Mark Zuckerberg crește de la o zi la alta.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

Izolare

Să stai între câțiva pereți cu membrii familiei nu este deloc ușor, mai ales pentru cei care au petrecut această perioadă în apartamentele de la bloc și care mai au în față cel puțin alte câteva săptămâni de restricții.

Citește mai mult

izolare

Un risc imediat al pandemiei este, pe lângă acela de contaminare cu virusul SARS-CoV-2, cel de contagiune emoțională și comportamentală a cetățenilor. Astfel explică specialiștii "reacțiile de turmă", nevoia de provizii, aglomerația din magazine și sau cererea excesivă pentru un anumit tip de produse. Iată câteva sfaturi pentru a ne controla emoțiile în perioada de izolare socială pe care o presupune lupta cu COVID-19.

Citește mai mult

oraș

Izolarea pe timp de pandemie cu noul tip de coronavirus este una dintre cele mai mari provocări ale individului, dar și ale societății în ansamblu. Învățăm să muncim di dormitor sau living, facem temele cu copiii care merg la școală online, încercăm să ne umplem timpul gătind. Pentru unii, izolarea socială este un chin aproape imposibil de îndurat. Pentru alții este oportunitatea de a citi ceva ce au amânat de mult timp sau de a se întoarce la hobby-ul abandonat. Psihologii și psihiatrii ne împărtășesc câteva trucuri care să ne ajute să nu ne pierdem cumpătul în această perioadă.

Citește mai mult