Sari la continut
alt

Claudia Sofianucheck icon

Claudia Sofianu este Partener în cadrul EY România și conduce linia de business People Advisory Services, care se concentrează pe servicii destinate persoanelor fizice.

Claudia a acumulat o experiență în consultanță de peste 13 ani, în diferite zone fiscale, cum ar fi: impozitul pe veniturile persoanelor fizice, tratate de evitare a dublei taxări, asigurări sociale la nivel intern și internațional, planificare fiscală, structurarea pachetelor compensatorii și proceduri de imigrare.

Participă în proiecte de due-dilligence și de legislația muncii, precum și de restructurări la nivelul companiilor private sau deținute de statul român.

Claudia a absolvit Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca și este licențiată în Drept, deținând, de asemenea, și o diplomă de master în Drept comunitar al afacerilor.


Articole publicate check icon

ANAF - FB

Creșterea colectării prin oferirea de stimulente de care beneficiază doar o parte din contribuabilii persoane fizice poate părea discriminatorie față de alte categorii de contribuabili, ca de exemplu cei pentru care plata impozitului și a contribuțiilor sociale se efectuează prin reținere la sursă. (Foto: Facebook/ Agenția Națională de Administrare Fiscală)

Citește mai mult

companie - getty images

Stimulentele acordate pentru activitățile de cercetare-dezvoltare se află în topul schimbărilor fiscale, fiind, probabil, mai evidente decât în oricare dintre celelalte categorii de impozite pe activități urmărite la nivel global. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

IT-sti

„Revoluția Fiscală" continuă ... Și este din ce în ce mai greu să identificăm beneficiile ei, atât din perspectiva veniturilor ce se doreau a fi colectate în plus la bugetul de stat în urma implementării pachetului de măsuri, dar și a incertitudinii, confuziei sporite și nesiguranței pe care au generat-o modificările legislative din ultimele luni. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult