Sari la continut
alt

Dan Lucacheck icon

Dan este coach, antreprenor, speaker și autor a trei cărți în engleză, best-seller pe Amazon la categoria Managementul Timpului. Un specialist în productivitate și în menținerea echilibrului din viață, Dan este fondatorul comunității 5AM, a oamenilor care se trezesc la 5 dimineața.

Prin programul său 5AM Productivity, a ajutat mai mult de 500 de antreprenori să își recâștige echilibrul în viața lor și să își mărească productivitatea profesională. Realizează acest lucru prin implementarea principiilor de lifestyle design, adică a unui stil de viață care să echilibreze familia, sănătatea, hobby-urile, spiritualitatea și viața profesională, astfel încât fiecare persoană să trăiască cea mai bună viață posibilă.

„În 2 octombrie 2010 a fost prima zi în care m-am trezit la 5 dimineața, pur și simplu dintr-un experiment. Așa că, din propria mea experiență mi-am dat seama ce resursă fantastică e timpul acesta de dimineață. În plus, nu există productivitate de dragul productivității. Există productivitate pentru a obține ce-ți dorești în viață: să te simți împlinit, să ai timp pentru hobby-uri, să fii sănătos, să petreci mai mult timp cu familia. Deci productivitatea este un mijloc, nu este scopul final."


Articole publicate check icon