Sari la continut
alt

Ileana Guțucheck icon

Ileana Guțu este liderul departamentului de Evaluare, modelare financiară şi analiză economică, EY România. Anterior a fost Senior Manager în cadrul departamentului de Evaluare - Valuation & Economics al PwC România. Este specializată în evaluări de afaceri, analize de impact economic, evaluări pentru raportare financiară, asistență în elaborarea de planuri de afaceri și studii de fezabilitate pentru obtinerea de finantare.

Timp de 11 ani, în cadrul PwC România, Ileana a fost implicată în peste 100 de proiecte din diverse industrii, de la asistență guvernamentală, IT și petrol și gaze până la cea bancară și energie regenerabilă. A coordonat echipe care au realizat studii de impact economic, evaluări de afaceri, evaluări pentru raportare financiară, studii de fezabilitate, evaluări de instrumente financiare.

Este Analist Financiar Certificat, CFA, și deține o diplomă ACCA Standarde Internaționale de Raportare Financiară (IFRS). Este absolventă a cursurilor de masterat în domeniul Managementului Financiar și a Piețelor de Capital.

Ileana este membru acreditat al Asociației Naționale a Evaluatorilor din România, specializată în evaluarea de companii si este membra a Comitetului de Macroeconomie din cadrul AmCham Romania.


Articole publicate check icon