Sari la continut
alt

Kaan Sipahicheck icon

Head of Face to Face Distribution Channel Metropolitan Life

Kaan Sipahi are o experiență de peste 23 de ani în coordonarea vânzărilor directe și deține o largă expertiză de management în industria asigurărilor de viață. În ultimii 10 ani a ocupat funcții executive în echipe internaționale.

În prezent, coordonează peste 500 de consultanți ai companiei Metropolitan Life România, fiind de asemenea responsabil de activitatea Agențiilor și canalelor de distribuție Tier 2 Broker. Din aceste poziții, Kaan Sipahi dezvoltă și consolidează strategiile de vânzări directe pentru a crește rata de penetrare a produselor de asigurări de viață ale companiei la nivel național.

Înainte de a prelua funcția de Head of Face to Face Distribution Channel Metropolitan Life România, Kaan Sipahi a fost manager de vânzări în cadrul MetLife Turcia, unde a avut rolul de a maximiza și eficientiza performanțele pe toate canalele de distribuție ale produselor companiei.

Kaan Sipahi deține un certificat LOMA cu specializare în business administration, managementul asigurărilor și reasigurărilor și Customer Service. 

Kaan Sipahi

„Vindem ceva ce poate nu veți folosi niciodată pe parcursul vieții- ceea ce este de dorit pentru toată lumea. Dar acest bun, care nu a fost tangibil pe parcursul vieții dumneavoastră, va fi utilizat ulterior de familie (...) Priviți consultantul cu care vă întâlniți ca pe un <doctor financiar>, dacă vreți”, este de părere Kaan Sipahi, Head of Face to Face Distribution Channel Metropolitan Life, care anunță unul din cele mai complexe programe de recrutare și formare profesională din industrie.

Citește mai mult