Sari la continut
alt

Mariana Cosencocheck icon

Mariana Cosenco este psiholog clinician, absolventă a facultății de psihologie și a unui master în psihanaliză, cu specializare în metoda de psihoterapie Gestalt – dinamici de grup alături de formatori din Austria din cadrul Institutului de Gestalt București.

După 15 ani de experiență profesională în diverse industrii precum finanțe, telecom și software, în poziții de marketing și vânzări, a îmbrățișat rolul de psiholog ca urmare a reconversiei mele profesionale.

De curând fondator al proiectului 7Pillars (www.7pillars.ro) ce are ca obiectiv susținerea tinerilor la început de drum profesional în a-și dezvolta o carieră sustenabilă și cât mai integrativă în contextul vieții lor.


Articole publicate check icon

Angajat burnout

Din experiența mea clinică, oamenii care sunt cu adevărat cu un picior în burnout nici măcar nu realizează la ce riscuri se expun. Sunt atât de prinși în dinamica lor de supraresponsabilizare, deprimare, reprimare, conștiinciozitate, perfecționism (și multe altele!), încât nu se pot scoate singuri din acest fond mlăștinos. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult