Sari la continut
alt

Adin Ionescucheck icon

Adin Ionescu este consultant în sustenabilitate și dezvoltare durabilă, licențiat în litere, administrarea afacerilor și științe juridice, pasionat de justiția de mediu, fotografie și credința într-un viitor mai bun. Promotor al economiei circulare fără compromisuri.


Articole publicate check icon

Reciclare ambalaje

O amânare ce ar împinge sistemul de garanție returnare a deșeurilor de ambalaje într-un an cu patru rânduri de alegeri ar însemna încă cel puțin un an pierdut pentru mediul înconjurător pe care tot românul responsabil și-l dorește lipsit de ambalaje din vârf de munte și până la marea cea mare, Foto - Profimedia

Citește mai mult

Hotel greenwashing

Privim în jur în căutare de valori demne a ne călăuzi alegerile și proiectele, și greu găsim în tot și-n toate ceva mai de dorit decât – ei bine, sustenabilitate. De la produsele pe care le cumpăram la companiile pe care le susținem cumpărându-le produsele și serviciile, avem a ține cont de creșterea susținută a cererii unei calități în consonanță cu practici responsabile de mediu, fără însă a ne opri aici. (Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult