Sari la continut
alt

Alexandra Enecheck icon

Alexandra Ene este în prezent elevă a Colegiului Național “Gheorghe Lazăr”din București, la profilul Matematică-Informatică. Crede că materiile de real structurează gândirea logică și îi conferă întotdeauna o perspectivă echilibrată, dar, în același timp, scrie la diverse reviste online (Ridmi Magazine, Artistique Magazine și Revista Art ), a câștigat un concurs național de scriere și a publicat o proză scurtă în antologia “Curse pentru vise”.


Articole publicate check icon

Liceul Gheorghe Lazar

Pentru mine, totul a început cu “ Cismigiu&Comp.”, a lui Grigore Băjenaru, citită pe nerăsuflate în clasa a 7-a, astfel încât am devenit lăzăristă cu mult înainte de a intra în Lazăr. Mă vedeam deja în Cișmigiu, în mijlocul uniformelor bleu, luându-mă la întrecere cu bărcile pe lac. (Foto: Monica Săiceanu)

Citește mai mult

Școala românească (Foto: Octav Ganea)

Noi, tinerii români, nu suntem părți ale unui calculator. Viitorul nostru colectiv care va defini viitorul comunității se bazează pe fiecare individ în parte și pe latura noastră umană. Nu ne deteriorăm doar de la apă și frig, ci și de la lipsa de interes a celor care ar trebui să ne ghideze. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult