Sari la continut
alt

Alexandra Enecheck icon

Alexandra Ene este Consultant în Resurse Umane, oferind servicii de Executive Search, Recrutare și Evaluări. Coordonează proiecte de căutare & selecție la nivel de top și middle management pe piața locală, precum și evaluări individuale, de echipă și diagnoze de cultură organizațională, fiind certificată în instrumentele Hogan Assessments și Human Synergistics. Conduce din 2022 agenția boutique PFP (People for People) Advisory.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon job - recrutare

În calitate de consultant în executive search și recrutare am întâlnit mulți directori, manageri, oameni de HR care doresc să aducă în companie profiluri foarte similare cu ale lor, oameni de care le place și cu care să rezoneze la nivel personal sau caută un anumit model “ideal” prestabilit (tânăr, ambițios, fără obligații etc). Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon telemunca - pandemie -  (Foto: BZA/ Alamy/ Alamy/ Profimedia)

Am trecut din mediul formal al unui birou, în spațiul personal al caselor, am eliminat timpul petrecut în trafic, iar dinamica s-a schimbat complet. În același timp, ecranul nu îți permite să vezi un om în ansamblu, să îl simți la fel, fiind mult mai dificil să conturezi o imagine completă. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult