Sari la continut
alt

Alex Milcevcheck icon

Alex Milcev este Directorul departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică al EY România.

Alex este Partener în cadrul EY încă din anul 2006 și are o experienţă de peste 19 ani în calitate de consultant fiscal al unor importante companii din diverse sectoare de activitate. Alex oferă consultanţă clienţilor săi atât pe probleme de fiscalitate internă cât şi internaţională și a fost implicat în proiecte complexe de restructurări, privatizări, raportare fiscală, optimizare fiscală, fiind în acelaşi timp unul dintre experţii de top în domeniul preţurilor de transfer din România.

Alex Milcev este membru fondator al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi membru al Camerei de Comerţ Româno-Americane (AmCham), aflându-se frecvent în poziţia de lector şi vorbitor pe probleme fiscale şi juridice în cadrul diverselor instituţii, precum şi în cea de colaborator al mai multor publicaţii de business.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon GDPR

O simplă căutare pe Google după General Data Protection Regulation (GDPR) arată, în mai puțin de 50 de secunde, aproape 700 milioane de rezultate (a se citi pagini), ceea ce este un bun indiciu nu doar despre complexitatea subiectului, ci și despre gradul de interes al jucătorilor din piață, fie companii, fie persoane fizice. Foto: Getty Images

Citește mai mult

companii - Getty

Efortul politic de a limita transferul artificial de profit și beneficiile utilizării jurisdicțiilor cu impozite reduse s-a concentrat, așa cum s-a văzut în ultimele săptămâni, pe adoptarea unui impozit minim global aplicabil marilor corporații multinaționale. Foto Getty Images

Citește mai mult

banca-

Modificările la OUG 114/2018 vin ca răspuns la avertizările și solicitările de consultare din partea mediului de afaceri,iar prevederile modificate duc astfel la un impact negativ mai redus pentru domeniile afectate. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Brexit - Getty

După lungile negocieri pentru încheirea unui Acord privind ieșirea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Uniunea Europeană, încă fără rezultate clare, autoritățile fiscale din Regatul Unit (“UK”) au început o campanie de informare a societăților înregistrate în scopuri de TVA în UK, care sunt implicate în livrări/achiziții de bunuri cu UE. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult