Sari la continut
alt

Alex Milcevcheck icon

Alex Milcev este Directorul departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică al EY România.

Alex este Partener în cadrul EY încă din anul 2006 și are o experienţă de peste 19 ani în calitate de consultant fiscal al unor importante companii din diverse sectoare de activitate. Alex oferă consultanţă clienţilor săi atât pe probleme de fiscalitate internă cât şi internaţională și a fost implicat în proiecte complexe de restructurări, privatizări, raportare fiscală, optimizare fiscală, fiind în acelaşi timp unul dintre experţii de top în domeniul preţurilor de transfer din România.

Alex Milcev este membru fondator al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi membru al Camerei de Comerţ Româno-Americane (AmCham), aflându-se frecvent în poziţia de lector şi vorbitor pe probleme fiscale şi juridice în cadrul diverselor instituţii, precum şi în cea de colaborator al mai multor publicaţii de business.


Articole publicate check icon

bitcoin - getty

Este adevărat că România, ca majoritatea țărilor de altfel, este încă departe de a reglementa cripto-monedele ca și concept, în general, și tratamentul lor fiscal, în subsidiar. Însă, lipsa unor prevederi specifice în Codul Fiscal actual nu presupune faptul că nu este în esență un venit. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

fiscalitate - femeie

Deşi, momentan, Monitorul Oficial conţine în continuare doar versiunea obligatorie şi nu pe cea opţională, oamenii de afaceri români şi străini – crezând că problema TVA e ca şi rezolvată – şi-au îndreptat atenţia către alte probleme fiscale de actualitate, precum transferul de asigurări sociale, directiva anti-abuz etc. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult