Sari la continut
alt

Bianca Naghicheck icon

Bianca Naghi este Partener, Guia Naghi și Partenerii.

Bianca a consiliat un număr semnificativ de clienți care activează în diverse domenii, precum energie, producție și distribuție de petrol și gaze, FMCG. A pus bazele practicii TMT (technology media and telecom) în cadrul GNP.

Performanțele obținute în proiecte din această arie au făcut ca recent publicatul top Legal 500 să listeze GNP drept Law firms to Watch pentru această practică. Este o recunoaștere a muncii echipelor coordonate de Bianca și a dedicării cu care s-au aplecat asupra proiectelor dezvoltate.

Implicarea continuă a Biancăi în zona de retail & consumer protection a fost cu atât mai notabilă în acest an în care Bianca a participat activ la coordonarea eforturilor grupurilor de lucru care au lucrat la implementarea Directivei Omnibus la nivel național.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon angajata cu ochelari

Prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Cluj, angajatul a solicitat obligarea Inspectoratului General pentru Imigrări (i.e. angajatorul) la plata sumei de 2.629 lei, reprezentând contravaloarea costului ochelarilor de vedere, respectiv a lentilelor, a ramei de ochelari și a manoperei. (Foto: Bongkarn Thanyakij / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult