Sari la continut
alt

Cătălina Dumitrescucheck icon

Cătălina Dumitrescu este psiholog clinician specialist, psihoterapeut în terapie cognitiv-comportamentală, psiholog autonom în psihologia muncii, doctor în Științele Psihologiei. Este psihoterapeut la Medlife-Life Memorial Hospital.


Articole publicate check icon

Cuplu sărutându-se

Ceea ce cerem astăzi de la partenerul nostru este uriaș. Dorim ca el să fie mai multe persoane într-una singură: să fie ocrotitor precum părintele pe care ni l-am dorit întotdeauna, să fie prietenul nostru cel mai bun, să știe să ne susțină și să ne fie confident, să fie amantul pasional, să fie părintele ideal pentru copiii noștri, profesionistul pe scara socială pe care-l admirăm. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Varstnic în scaun rulant

Unul din pacienții care mi-au pășit pragul de curând este un domn de 81 de ani, un bărbat în care încă mai vedeam urmele unui corp ce fusese cândva viguros și puternic. A venit însoțit de soție care îi împingea scaunul cu rotile, la ușa cabinetului meu s-a ridicat și sprijinit de aceasta a intrat. Motivul pentru care a venit este că nu-și mai găsește sens, că are 81 de ani și că neputința dată de corp îl deprimă. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult