Sari la continut
alt

Cristian Șuțucheck icon

Am scris timp de 16 ani la Evenimentul Zilei, Cotidianul, Academia Caţavencu şi Puterea. Din 2011, co-fondator al Foto Union.


Articole publicate check icon

galantom

M-am gândit mult timp la suferința lui, care mă lovise și pe mine doar auzind-o. O suferință imensă, dincolo de puterile noastre de înțelegere. Și pe care el, omul galant, o preschimbase în singurul fel posibil pentru a o putea duce: în Bine pentru alții. Tot ce-i rămăsese era să alerge. Să alerge spre binele copiilor bolnavi de cancer…

Citește mai mult

Portret de român - foto Cristian Șuțu

Un profesor universitar de la Cluj, Daniel David, a făcut în anii trecuți un studiu psihologic despre profilul românului. Între concluziile lui, reținem că românul nu are încredere în semeni, este cinic, defensiv, susține prea multe aspecte negative. (Foto: Cristian Șuțu)

Citește mai mult

Pat de spital

La ora la care încerc să mă calmez scriind aceste rânduri, copilul meu este într-o intervenție chirurgicală. La un spital din București. Stau pe un trotuar din parcare și aștept. Aș fi intrat și eu în spital, vă dați seama, să stau lipit de ușa pe care va ieși medicul. Cu vești. Dar nu se poate. Spitalul este în carantină, astfel că doar mama copilului are voie. Te supui. Și aștepți. Secundele au alt ritm. (Foto: Sutu.ro)

Citește mai mult