Sari la continut
alt

Dimitrios Goranitischeck icon

Dimitrios Goranitis este partener servicii de risc şi reglementare la Deloitte România.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon pandemie - Foto Olivier Douliery/ AFP/ Profimedia

În timp ce Europa încă procesează criza de sănătate generată de COVID-19, guvernele și businessurile încearcă nu doar să estimeze impactul financiar al acesteia, ci și să înțeleagă cum să structureze noul cadru operațional pentru a asigura atât continuitatea businessului, cât și siguranța națională. ( Foto Olivier Douliery/ AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

strada goala - Foto Matthias Oesterle / Zuma Press / Profimedia

Această nouă criză vine la scurt timp după Brexit și în contextul unei instabilități politice pe fondul creșterii populismului în Italia, în Franța și în țările din estul Europei și nu pare să genereze solidaritate în rândul statelor membre, ci dimpotrivă. De data aceasta, UE este deja prea fragilă pentru a rezista în fața unui naționalism în creștere. (Foto Matthias Oesterle / Zuma Press / Profimedia)

Citește mai mult

companie - business -  Foto Martin Barraud / Caia Image / Profimedia

Aflate probabil în fața celei mai importante crize economice din istoria modernă, care va urma unei crize de sănătate fără precedent, Uniunea Europeană și statele membre par din nou în stare de șoc și incapabile să acționeze rapid și decisiv pentru a oferi stabilitate și încredere unui sistem inflamat și fragil. (Foto Martin Barraud/ Caia Image/ Profimedia)

Citește mai mult