Sari la continut
alt

Dona Georgia check icon

Dona Georgia este specialist în comunicare. Lucrează cu proiecte din industria muzicală, culturală și non-guvernamentală. Locuiește într-un sat de munte. Și când nu răspunde la telefon sigur e pe vreun traseu împreună cu familia ei.  


Articole publicate check icon

Ramona si Luca

Am devenit și eu curioasă să aflu de la invitații ediției de anul acesta a festivalului multidisciplinar UNFINISHED ce proiecte s-au născut din curiozitate, cum își cultivă în mod intenționat această dorință de cunoaștere și cum aleg subiectele asupra cărora își opresc curiozitatea într-o lume bombardată de informații.

Citește mai mult

Unfinished

„Poate părea surprinzător, dar în domeniul meu am învățat că uneori, curiozitatea fără empatie, fără grijă față de celălalt poate crea de fapt deconectare în interacțiuni. Când am discutat cu mai mulți oameni despre provocarea de a avea o conversație bună în timpul întâlnirilor, mulți dintre ei mi-au spus despre sentimentul de a fi intervievat. Și odată cu asta, și experiența de a fi judecat și evaluat, mai mult decât apreciat. Oamenii își vor apăra abordarea aceasta tip interviu spunând „eram pur și simplu curios””, spune Lakshmi Rengarajan.

Citește mai mult