Sari la continut
alt

Dora Constantinovicicheck icon

Dora Constantinovici e absolventă de Marketing, dar a ales presa și are o experiență jurnalistică de 17 ani. A fost reporter și redactor pentru Radio Transilvania Satu Mare, corespondent Agerpres, redactor revista Apropo, revista Biz, News In, revista Cult, editor al site-ului Pandoras și a scris recenzii pentru Bookmag și alte site-uri.


Articole publicate check icon

Avion pe pistă

În toamna lui 2014, Mircea s-a hotărât să înființeze un sindicat al angajaților din cadrul companiei Wizz Air. A găsit alți 18 colegi dispuși să participe și să-l ajute să înregistreze sindicatul – pentru înființarea unui sindicat este nevoie de un anumit număr de persoane. A demarat procedurile legale și apoi a anunțat compania în mod oficial despre înființarea sindicatului. Iar din acest moment lucrurile au degenerat.

Citește mai mult

Corporație

Într-o discuţie avută cu reprezentanţii angajatorului despre revenirea sa la serviciu, Andreei i s-au pus în vedere următoarele aspecte: îi va fi afectată reputaţia („e păcat ca angajatorii tăi care au contribuit la evoluţia ta profesională să te vorbească de rău”); nu va ieşi nimic bun din această situaţie: („N-o să ai nimic de câştigat, crede-mă, din tot acest tărăboi”), iar nemulțumita va avea de îndurat cele mai ostile condiţii de lucru posibile. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult