Sari la continut
alt

Florin Dullcheck icon

Om de comunicare, pasionat de umanitatea din spectrul domeniului HR. Activând în câteva industrii, a avut șansa rară de a cunoaște tipologii și de a descoperi talente incredibile. A acumulat experiență și experiențe, o suită de povești memorabile, ce se regăsesc în interviurile și articolele pe care le redactează.


Articole publicate check icon

lux store

Noi, clienții, suntem conduși de instincte, avem uneori reacții ciudate și chiar suntem în stare să nu mai cumpărăm niciodată un produs sau un serviciu din locul în care am fost ignorați sau chiar jigniți, într-un cuvânt dezamăgiți. În schimb, ne vom întoarce cu drag în locurile în care ne simțim speciali, acolo unde suntem tratați cu respect, cu atenție și sinceritate. (Foto: Artinun Prekmoung / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult

Manageri

Lui Marius îi bătea inima și mai tare, la gândul că nu apucase să discute cu șeful lui despre faptul că azi urma să plece mai repede de la birou. Și anticipa reacția pe care managerul avea să o aibă. De obicei, nu se arăta foarte înțelegător, iar oameniii din firmă, cu precădere cei din echipa lui Marius, știau deja bine că respectivul șef era mai greu de abordat la capitolul „diverse”, unde se încadrau și treburile de familie. Foto: Getty Images

Citește mai mult