Sari la continut
alt

Iancu Gudacheck icon

Iancu Guda este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii ca Director General al Coface Credit Management Services, acumulând o experiență de peste 12 ani privind managementul riscului de credit în cadrul companiei. Din anul 2013 este lector asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA. De asemenea, începând cu anul 2017, Iancu este autorizat de către ASF pentru poziția de Administrator Independent în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management. 


Articole publicate check icon

Taxi vs Uber

Pentru că dezbaterea UBER vs TAXI clasic a trezit multe opinii, mai mult sau mai puțin obiective - alimentate, în special, de emoții și modelul diferit promovat de cele două tabere -, m-am gândit să aduc puțină lumină în acest subiect și prin analiza companiilor clasice de taximetrie din România vs cele similare active în principalele țări din regiune. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

bugetari - getty

Nivelul foarte redus al veniturilor fiscale din impozitarea salariilor, în ciuda creșterii veniturilor populației, nu poate fi explicat decât prin creșterea economiei subterane prin amplificarea muncii fără contract sau a plății la negru a salariilor. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

companie mijlocie - Getty

Sistemul financiar-bancar din România este zguduit din temelii de reglementările fiscale intrate în vigoare la finalul anului 2018, care privesc taxarea activelor sectorului bancar în funcție de nivelul mediu al ROBOR, precum și funcționarea fondurilor de administrare a pensiilor private din Pilonul II. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult