Sari la continut
alt

Iancu Gudacheck icon

Iancu Guda este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii ca Director General al Coface Credit Management Services, acumulând o experiență de peste 12 ani privind managementul riscului de credit în cadrul companiei. Din anul 2013 este lector asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA. De asemenea, începând cu anul 2017, Iancu este autorizat de către ASF pentru poziția de Administrator Independent în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management. 


Articole publicate check icon

companie mijlocie - Getty

Sistemul financiar-bancar din România este zguduit din temelii de reglementările fiscale intrate în vigoare la finalul anului 2018, care privesc taxarea activelor sectorului bancar în funcție de nivelul mediu al ROBOR, precum și funcționarea fondurilor de administrare a pensiilor private din Pilonul II. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Corporatisti

Salariul minim pe economie crește agresiv și impredictibil, companiile sunt bulversate, se încurajează munca/plata la negru, deoarece capitalul este taxat foarte puțin (dividendele sunt taxate 5%, iar salariile reale sunt plătite „în mână"). (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Casa noua - Getty

Valoarea investițională justă pentru apartamentele vechi (construite înainte de anul 2000) este de 1000 euro / mp util (față de prețul 1.350 euro / mp util astăzi), în timp ce pentru rezidențiale este de 1.500 euro / mp util (față de prețul de 2.000 euro / mp util astăzi). (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

companie

Multe dintre sectoarele care înregistrează și cele mai mari scăderi ale veniturilor în ultimul deceniu (ex: lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor (-43%) sau activități de editare a ziarelor (-66%)) înregistrează un nivel foarte ridicat al pierderilor pe parcursul anului 2017. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult