Sari la continut
alt

Ionuț Simioncheck icon

Ionut Simion, doctor in Economie, este Country Managing Partner Partner al PwC România. El s-a alăturat echipei PwC România în anul 2000. De-a lungul timpului a acumulat o experienţă vastă în domeniul preţurilor de transfer, structurarea fiscală internaţională, piaţa de imobiliare şi proiecte de fuziuni şi achiziţii.

Ionuţ este liderul grupurilor pentru industria auto, precum şi pentru industria Tehnologiei, Informaţiilor, Comunicării şi Divertismentului (TICE) în cadrul PwC România, acordând consultanţă unor companii auto, societăţi de telecomunicaţii şi media de renume.

Ionuţ coordonează de asemenea Divizia Specializată în analiza Preţurilor de Transfer, având o experienţă substanţială dobândită în proiecte derulate la nivel naţional şi internaţional, în sectoare de retail, produse de consum, industria auto, IT şi produse industriale. În acest domeniu Ionuţ a lucrat timp de 6 luni la biroul PwC din New York şi este membru asistent în cadrul Forumului mixt al Uniunii Europene privind preturile de transfer.


Articole publicate check icon