Sari la continut
alt

Iuliana Roman-Popovicicheck icon

Iuliana Roman-Popovici este Project Manager în IT și voluntar în cadrul CERT Transilvania. Pasionată de ecologie și călătorii, își dorește să vadă România dezvoltându-se și devenind țara în care toți ne dorim să trăim.


Articole publicate check icon

Colectiv - logo

Săptămâna trecută am aflat de un apartament și un spațiu comercial făcut la -2, în subteran cu toate utilitățile trase. Totul legal, cu aprobare susține el, chiar dacă sunt boxe. Poliția a venit să verifice doar după ce s-a anunțat în presă, cererile mele încă așteaptă un răspuns. Formal primăria a zis că au trecut 3 ani de când spune proprietarul că le-a făcut, așa că nu primește amendă. (Foto: Daniel Mihăilescu/ AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

Arthur - Foto: Agent Green / Handout / EPA / Profimedia)

Cel mai grav lucru din povestea asta este percepția complet greșită asupra civilizației. Țările acestea „civilizate” vânează în România pentru că ele și-au exterminat urșii demult. Aparent, a vâna prepelițe nu este la fel de sportiv. Un prinț nu poate pune deasupra șemineului altceva decât capul unui urs din Carpați sau al unui elefant din Botswana. (Foto: Agent Green / Handout / EPA / Profimedia)

Citește mai mult