Sari la continut
alt

Manuela Guia check icon

Manuela Guia este avocat recunoscut de principalele publicații juridice internaționale ca expert de top în domeniul dreptului concurenței, fiind recunoscută pentru experiența sa semnificativă în toate aspectele complexe ale acestui domeniu. Manuela este recomandată de Chambers and Partners ca situându-se pe primul loc în topul experților de concurență din România.

Este singura femeie avocat din România recunoscută de publicația mondială 150 Women in Competition Law. 


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon vaccinare - Alf Ribeiro / imago stock&people / Profimedia

Este vorba de următoarele tipuri de vaccinuri: vaccin papillomavirus, vaccin pneumococic polizaharidic conjugat, Începând cu 1 decembrie 2023, anumite categorii de pacienți pot beneficia prin intermediul farmaciilor, în regim decontat în proporție de 100% sau de 50%, de următoarele tipuri de vaccinuri: vaccin meningococic conjugat de grup A, C, W135 şi Y, vaccin meningococic grup B, vaccin diftero-tetano-pertussis acellular, vaccin hepatitic B, vaccin rujeolic, rubeolic, urlian, viu atenuat și vaccin varicelic viu atenuat. Foto: Alf Ribeiro / imago stock&people / Profimedia.

Citește mai mult

coronavirus - Getty

Astfel, în acest moment, principalul pericol este reprezentat de capacitatea de extindere a virusului, fapt ce a provocat necesitatea adaptării rapide a societății, fiind astfel adoptate o serie de măsuri excepționale la nivelul tuturor domeniilor și ariilor de practică, ceea ce a generat implicații semnificative și la nivel de reglementări. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult