Sari la continut
alt

Raluca Antoncheck icon

Raluca Anton este doctor în psihologie și psihoterapeut specialist format în terapie cognitiv comportamentală și terapie de cuplu. Este membru fondator HOLO-Psihologie pentru Comunitate, un spațiu care oferă servicii integrate din domeniul psihologiei și evenimente dedicate publicului larg, dar și membrilor comunității de psihologi din țară. 


Articole publicate check icon

Hărțuire sexuală

Am început să alerg: “Hei! Stai!” a strigat şi a mărit pasul, dar nu a început să fugă. Era oricum destul de aproape de mine. Am intrat în scara blocului, nu m-am gândit să îmi caut cheia înainte dar când am ajuns în faţă uşii cu mâna tremurând am reuşit să o găsesc în rucsac. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Copii in bucatarie

Adolescenţii ajung să îşi caute sensul în afara familiei lor, în alţii, în ceilalţi care probabil nici nu îi cunosc, care probabil nici nu le cunosc valorile sau principiile de viaţă. Când, de fapt, cercetătorii ne arată atât de clar că dacă ne dorim să avem un sens, că dacă ne dorim să contribuim la ceva măreţ, acel ceva este…familia noastră! (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult