Sari la continut
alt

Saviana Stănescucheck icon

Saviana Stănescu este scriitoare româno-americană care trăiește la New York din vara lui 2001, după ce s-a afirmat ca jurnalistă, poetă și autoare de piese de teatru în România anilor '90, piesele ei fiind jucate în țări precum SUA, Marea Britanie sau Austria. A studiat la New York University, Tisch School of the Arts. Este profesoară universitară de dramaturgie și teatru contemporan. Cărțile sale în limba engleză pot fi găsite pe pagina de autor de pe Amazon: https://www.amazon.com/Saviana-Stanescu/e/B001JOOFWA


Articole publicate check icon

Donald Trump. A doua dezbatere

În limba română, America e de genul feminin: o Americă, două Americi. Metodele machiste de a cuceri America (în toate sensurile) au funcționat decenii de-a rândul pentru Donald Trump. A clădit un imperiu financiar folosindu-se de carismă, capacitatea de a risca până la limita falimentului, arta cinică a negocierii bazate pe manipulare și lipsă de scrupule, plus milioanele tatălui său, Fred Trump. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Hillary Clinton

Deși ne-am uitat cu toții la televizor la aceeași dezbatere săptămâna trecută, în care o Hillary Clinton bine pregatită și stăpână pe ea a fost în continuu întreruptă cu argumente puerile și exclamații monosilabice de un Donald Trump incapabil de a articula fraze cu sens, ne-am trezit a doua zi cu surogații Trumpianici manipulând adevărul, cu evaziuni logice spectaculoase, dacă n-ar fi fost ridicole ca substanță. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult