Sari la continut
alt

Silvia Bogdancheck icon

Silvia Bogdan este expert în consultanță și educație. Este pasionată de neuroștiință și psihologie, creator de conținut educațional în domeniul inovării, autorul Școlii de Bani a BCR, executive board member în Viitor Plus și președintele Asociației Școala de Valori. 


Articole publicate check icon

Digitalizarea educației

Într-o notă mai mult sau mai puțin umoristică, îmi pot imagina că foarte curând am putea avea profesii de tipul: supervizor de drone, apărător al identității virtuale, DJ de emoții prin culoare, detectiv de date, Sherlock SEO, ecologist media, autor de emoții, steward de brand, crypto broker, îmblânzitor de roboți, ghicitor de date, mecanic de roboți, arhitect virtual etc. Iar pentru toate acestea avem nevoie de alte abilități, (Foto: Inquam Photos/ Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mall film

Procesul de economisire necesită ca un copil să diferențiere „acum” de „mai târziu”, precum și faptul de a înțelege noțiunea de „întârziere a satisfacției” pentru a fi dispus și capabil să refuze o mică recompensă în prezent pentru o recompensă mai mare în viitor. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Copil la petrecere

Acela a fost primul moment legitim în care am conștientizat faptul că aveam un copil cu personalitate, conștient de drepturile și obligațiile pe care le are, pregătit să le utilizeze în relație cu ceilalți, asertiv, pragmatic și centrat pe ceea ce-i aduce lui plăcere. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult