Sari la continut
alt

Alecsandra Costincheck icon

Alecsandra Costin are peste șapte ani de experiență în comunicare și o formare profesională de jurnalist. Este fondatoarea agenției 2032 communication și oferă servicii de PR exclusiv antreprenoriatului feminin. A ales această nișă deoarece majoritatea afacerilor înființate de femei sunt predominant în industrii creative și consideră că acestea aduc un plus de valoare în societate. Crede în puterea cuvântului și în spiritul antreprenorial și susține afacerile sustenabile. Alecsandra coordonează echipa internațională a agenției sale din Marbella, Spania.


Articole publicate check icon

ChatGPT

Chiar dacă AI poate genera texte extrem de precise, el nu le poate genera fără comenzi exacte care trebuie date de oameni. În același timp, vorbim despre un soft care nu simte, care nu are emoții și nu poate relaționa la nivel uman și de aici apar probleme atunci când vorbim despre realizarea unor campanii de PR care trebuie să aibă acel „human touch” și care trebuie să convingă, prin emoții, publicul țintă.

Citește mai mult

Inteligenta artificială

Există soft-uri de scriere automată a textelor, după dictare și soft-uri care ne permit să vorbim în câte limbi străine ne dorim, fără să le fi studiat anterior, conform modelului clasic de însușire a cunoștințelor de vocabular și de gramatică. Aceste instrumente sunt tot mai folosite de companiile mari în campaniile de advertising, dar și în comunicările interne.

Citește mai mult