Sari la continut
alt

Alex Bojneagucheck icon

Alex Bojneagu este Project Manager la UrbanizeHub, unde se ocupă atât de partea de proiecte cât și de componenta educațională. Este licențiat în filologie la Timișoara și a urmat un masterat în studii americane și dezvoltare internațională.


Articole publicate check icon

Grațian Mihăilescu

„Orașe ca București, Sibiu, Timișoara, Constanța, Buzău, Sinaia, Iași, Brașov, Reșița și altele au capacitatea de a genera schimbări reale pentru cetățeni. Asta mi-am dorit să scriu și să analizez în „Cum să modelăm orașele din România”.

Citește mai mult

Daniel David

„Într-o structură de tip comunitate, când ai o problema, întrebarea este «Care este procedura prin care îmi pot rezolva problema?». Într-o structură de tip colectivist, întrebarea este «Cunoști pe cineva care mă poate ajuta?»”, spune Daniel David. (Foto: Inquam Photos/ Rauș Ștef)

Citește mai mult

Mural Street Delivery

Avem capacitatea să clădim comunități frumoase în orașele noastre, însă nu am știut niciodată că putem să facem acest lucru. Părinții noștri au fost mutați cu forța la oraș și, supravegheați constant de o Securitate omniprezentă, nu au reușit niciodată să creeze comunități trainice. Oamenii ieșeau la grătare, dar nu știai niciodată dacă prietenul cu care ciocneai o bere rece nu te turna după aceea la Securitate. (Foto: Inquam Photos/ Liviu Chirica)

Citește mai mult