Sari la continut
alt

Alina Pătrăhăucheck icon

Alina Pătrăhău este fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi, care a construit la Constanța secția de onco-hematologie și reumatologie pediatrică, singura din sud-estul Europei. În 2015 am inițiat, împreună cu Dr. Cătălin Cîrstoveanu și în parteneriat cu Inima Copiilor și Fundația Vodafone Roomânia, proiectul de reconstrucție și modernizare a Secției de Terapie Intensivă Nou Nascuți și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Județean Constanța. În 2017 am hotărât să dezvoltăm un un proiect în educație pentru copii. 


Articole publicate check icon

Copil cu cancer

Ca si cum lupta lor crancenă cu boala nu ar fi fost de ajuns, se adaugă acum și razboiul: lupta cu foametea, cu lipsa medicamentelor, dezorganizarea lanțurilor logistice și nu in ultimul rând afectarea lor emoțională, groaza prin care trec, fiind nevoiți să trăiască fără speranța că a doua zi totul ar putea fi mai bine.

Citește mai mult

Fete la școală

Într-un noian de probleme în care educația românească este afundată, într-o mare de concepții împământenite în inimile împietrite de obișnuință ale profesorilor noștri, încercăm să trecem de la educația bazată pe cunoștințe la una bazată pe abilități, pe deprinderi, pe sentimente. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult