Sari la continut
alt

Andreea Nicacheck icon

Este membră a Consiliului Director al CFA România şi project manager al programelor educaţionale ale CFA România, incluzând parteneriate cu universităţi, autorităţi şi instituţii din România şi Republica Moldova. Este specializată în domeniul investiţiilor financiare și a lucrat timp de 10 ani în sectorul bancar, iar în prezent administrează activitatea de risc pentru o companie agro-business multinațională. De asemenea, colaborează cu 2 companii de training care asigură cursuri de educare continuă în domeniul investițiilor, riscurilor, piețelor de capital și reglementărilor.  


Articole publicate check icon

locuinta - mutare

Abia începem să câștigăm primele salarii și ne gândim deja să cumpărăm un apartament. Să locuiești undeva nu este un moft, ci o necesitate, iar nivelul de trai scăzut al românilor duce la prioritizarea deținerii unei case față de a închiria sau de a realiza alte investiții. (Foto Nick White / Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia)

Citește mai mult

Acasa -  Foto: Christina ASSI/ AFP/ Profimedia Images

Dacă până recent ne întrebam cum să ne susținem financiar vârstnicii și propriii ani de pensionare, pentru că vom avea mulți vârstnici, acum ne întrebăm cum să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri vor trece cu bine peste această criză. (Foto: Christina Assi/ AFP/ Profimedia Images)

Citește mai mult