Sari la continut
alt

Cătălina Mușatcheck icon

Director HR Metropolitan Life

Cătălina Mușat are o experiență de peste 18 ani în HR. S-a alăturat echipei în 2003, în poziția de HR Supervisor, după ce a ocupat funcții similare (HR Analyst și HR Supervisor) în companii precum Inform Lykos sau Tofan Group. Cătălina Mușat ocupă funcția de Director HR al Metropolitan Life România din anul 2007, iar din această poziție dezvoltă programe de design organizațional și de management al talentelor. Coordonează MetLife School Program, proiect dedicat tinerelor talente și viitorilor lideri care au potențial deosebit de dezvoltare a calităților. În cadrul companiei, sub conducerea Cătălinei Mușat, departamentul de HR se concentrează pe adaptarea culturii organizaționale la nevoile angajaților și pe integrarea la nivel organizațional și cultural a acestora. O atenție specială este acordată implementării codurilor de bune practici locale și internaționale în cadrul organizației. Cătălina Mușat coordonează și programul de Mentorat care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a angajaților Metropolitan Life România.

Cătălina Mușat deține diplomă în HR Leadership a Universității Cornell și certificat în Resurse Umane în cadrul CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development).

Cătălina Mușat, manager HR Metropolitan Life România

„În general, folosim tot mixul de canale - agenții de recrutare, Linkedin, Facebook, platforme specializate, networking, forumuri. În plus, programele de internship sunt o metodă bună de recrutare”, spune managerul de HR al Metropolitan Life. Cât de greu este să recrutezi angajați când crește economia și ce metode să aplici ca să-i păstrezi în companie, într-un interviu din campania România asigurată, acordat de Cătălina Mușat.

Citește mai mult

Despre angajatul viitorului

Generația nouă nu este mai slab pregătită, este de părere managerul de HR al Metropolitan Life. „Gândiți-vă altfel: e ca și cum am sfida o generație întreagă care - de fiecare dată când ne întâlnim cu ea - ne predă lecții în anumite arii, mai ales cele legate de creativitate sau capacitatea de operare cu anumite date pe care le avem toti la îndemână, dar pe care ei știu să le pună cel mai bine în valoare (...) Punctual, cred că, pur și simplu, aceste generații sunt diferite. Pornind de la faptul că ele sunt diferite, ele ar trebui tratate diferit.”

Citește mai mult