Sari la continut
alt

Cristian Păuncheck icon

Cristian Păun este profesor universitar la Academia de Studii Economice din București, în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale, titularul disciplinei de Tehnica plăților și finanțării internaționale. Activează în domeniul consultanței financiare pe diferite proiecte dezvoltate cu finanțare privată sau publică. Cristian Păun este și cadru universitar asociat la Universitatea Româno-Americană din 2007 și la Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Facultatea de Management și Facultatea de Comunicare din 2006. Ocupă și funcția administrativă de Director Executiv al Societății Române de Economie, fiind și membru al acesteia din 2009. Este Directorul Executiv al Centrului de Cercetare în Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București din anul 2011. Este membru al Institutului Murray Rothbard din România din cadrul Universității Romano-Americană și colaborează pe diferite proiecte cu Institutul Mises din România.


Articole publicate check icon

rate banca - getty

Guvernul a hotărât să creeze cadrul legislativ pentru a putea apela, dacă este cazul, la un vehicul important din mecanismul creditării - perioada de grație. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

pescar Getty

Pescarul întreabâ nedumerit dacă primește ceva la schimb. Se gândea că va primi ajutor să își repare casa. I se spune zeflemitor că va primi în fiecare seară dansuri și muzică din belșug. Uneori și focuri de artificii când e lună plină. Nu e după el. El va fi sclav. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult