Sari la continut
alt

Cristian Păuncheck icon

Cristian Păun este profesor universitar la Academia de Studii Economice din București, în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale, titularul disciplinei de Tehnica plăților și finanțării internaționale. Activează în domeniul consultanței financiare pe diferite proiecte dezvoltate cu finanțare privată sau publică. Cristian Păun este și cadru universitar asociat la Universitatea Româno-Americană din 2007 și la Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Facultatea de Management și Facultatea de Comunicare din 2006. Ocupă și funcția administrativă de Director Executiv al Societății Române de Economie, fiind și membru al acesteia din 2009. Este Directorul Executiv al Centrului de Cercetare în Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București din anul 2011. Este membru al Institutului Murray Rothbard din România din cadrul Universității Romano-Americană și colaborează pe diferite proiecte cu Institutul Mises din România.


Articole publicate check icon

oameni pe strada - viteza - Getty

Din păcate, pentru că sistemul public de pensii este falimentar (destructurat sistematic de natalitatea în scădere de la an la an, speranța de viață în creștere, pensiile speciale și migrația), corectarea diferențelor de gen evidente nu se va face în viitor în jos ci în sus pentru femei. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Liviu Dragnea - ÎCCJ - Foto Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Refuz să cred! Refuz să cred că România mea e plină de oameni ce stau cu mâna întinsă. Care se umilesc pentru un plin de benzină. Care nu pot să facă mai mult de atât. Care nu ar avea opțiuni. Refuz să cred că nu au alternative. Că pleacă atât de ușor capul. (Foto Inquam Photos / Eduard Vînătoru)

Citește mai mult

frigider - getty

Am înțeles că un grup de liberali au inițiat o lege de protejare a consumatorilor care cumpără bunuri de folosință îndelungată (frigidere, aragaze, mașini de spălat) și care au probleme cu aceste bunuri în perioada de garanție din vina producătorului. Pe scurt, ei trebuie să primească un bun similar la schimb cât timp bunul lor e în service. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult