Sari la continut
alt

Daniela Mitrofancheck icon

Daniela Mitrofan e absolventă a facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a masterului Terapii de Cuplu și familie din cadrul Universității „Al. I. Cuza”, Iași. Psihoterapeut de cuplu și familie, trainer educațional și organizator principal al festivalului de știință Fereastră către Știință. Este membru fondator și activist civic în cadrul grupului civic Reset Iași. 


Articole publicate check icon

Demisia Tudorel Toader

Însă lipsa unor reacții hotărâte, asumate și în timp util din partea domniilor voastre este frustrantă și, nu o dată, greu de înțeles. Totuși, noi am continuat, fiind generația care, se pare, a încetat să-l mai ia în brațe pe „Nu se poate”, învățând singură să nu tacă și să ia atitudine. Foto Facebook/Reset

Citește mai mult

Tudorel Toader - honoris causa

Ideea de a scrie o scrisoare a foștilor absolvenți a apărut din nevoia de acțiune, dar și dintr-o puternică dorință de a apăra tânăra noastră democrație punând mai întâi de toate STOP tăcerii. Dacă nu vom face nimic și nu ne vom striga indignarea față de ceea ce se întâmplă, va fi însemnat că nu ne pasă. Mie îmi pasă și nu vreau să tac, nici să validez prin tăcerea mea atitudini toxice.

Citește mai mult